Ingezonden persbericht


Persbericht

Abouthorses.tv opent exclusieve webshop met Lammert Haanstra-producten. Eerst leren hoe te longeren, dan het gebruikersgemak; online bestellen.

Huizen, 12 maart 2009. Op verzoek van haar klanten opent Abouthorses.tv vandaag haar eerste webshop met Lammert Haanstra-longeerproducten. Na het volgen van de videocursus 'Afwisselend werk aan de longe' kunnen klanten van Abouthorses.tv exclusief de Lammert Haanstra-longeerproducten online bestellen!

Afwisselend werk aan de longe is de nieuwe videocursus die Abouthorses.tv aanbiedt in samenwerking met de KNHS en longeerspecialist Lammert Haanstra. In de nieuwe videocursus leert de cursist hoe hij/zij het paard het beste kan longeren en hoe een correct gebruik van hulpteugels de training op een verantwoorde manier kan aanvullen. Om het de cursisten makkelijk te maken, biedt Abouthorses.tv nu de mogelijkheden de speciale Lammert Haanstra-longeerbenodigheden online te bestellen.

Lammert Haanstra: "Veel longeerproducten voldoen niet aan de richtlijnen om het paard op een correcte manier te trainen aan de longe. Longeerzwepen zijn vaak te zwaar en te kort. Longeersingels blijven onvoldoende stabiel liggen". "Met mijn eigen productenlijn kan ik een bijdrage leveren aan de longeertraining en het gebruikersgemak", vervolgt Haanstra.

Ook de nieuwe, handzame 'Superlight deelbare zweep Lammert Haanstra' is online te bestellen voor longeurs die een gewone zweep te zwaar vinden. In zijn nieuwste DVD 'Opfok en training Friese Paarden' beschrijft Lammert de begeleiding van het Friese veulen tot sportpaard.

Bekijk de webshop via abouthorses.tv: http://www.abouthorses.tv/cursus.asp?catid=18&id=229&ButID=5

Over Abouthorses.tv
Abouthorses.tv is een laagdrempelig internetplatform waarmee paardensporters en -liefhebbers op een eenvoudige en visuele manier hun kennis over paarden via moderne media, het internet, kunnen verbreden. Abouthorses.tv publiceert als eerste in Nederland online videocursussen voor iedereen die met paarden te maken heeft. Iedere cursist bepaalt zijn of haar eigen leermoment en -tempo. Reistijd en reiskosten worden bespaard. Alle videocursussen zijn uniek en worden samengesteld door onafhankelijke deskundigen, in samenwerking met de KNHS, de partner van Abouthorses.tv.

Abouthorses.tv ontwikkelt ook hippische cursussen, informatievideo's en commercials in opdracht van derden. Abouthorses.tv is een initiatief van Abouthorses.tv B.V.

Op www.abouthorses.tv leren paardensporters en -liefhebbers verantwoord om te gaan met hun paard. Zo zorgen zij voor een beter paardenwelzijn.