Gemeente Boxtel


Uitvoering Dommel door Boxtel: Mgr. Wilmersstraat

Waterschap De Dommel en de gemeente Boxtel zijn bezig met de uitvoering van het eerste deeltraject van het project Dommel door Boxtel: de stuw, de vistrap en de kanogoot bij de Mgr. Wilmerstraat.

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

Kaartgegevens ©2009 Tele Atlas - gebruiksvoorwaarden

Er wordt door de aannemer hard doorgewerkt. De afgelopen week is er met name gewerkt aan het realiseren van de kanogoot en de vispassage. De aannemer heeft allerlei betonwerkzaamheden verricht zoals bijvoorbeeld het boren van de bevestigingsankers in de betonvloer. Ook de komende week staan dergelijke werkzaamheden zoals het storten van beton op het programma.

Nadere informatie
* Uitvoering werk
* Voor vragen over de uitvoering van het werk (bijvoorbeeld over mogelijke overlast) kunt u terecht bij Ruud Crul van adviesbureau Arcadis, telefonisch bereikbaar via 06-27061584. Hij is de dagelijks toezichthouder.
* Inhoudelijke vragen
* Heeft u inhoudelijke vragen over de werkzaamheden rondom de Mgr. Wilmerstraat, dan kunt u contact opnemen met Peter Petter, de directievoerder van adviesbureau Arcadis, telefonisch bereikbaar via (073) 6809211.
* Herinrichtingsproject Dommel door Boxtel
* Voor vragen over het totale herinrichtingproject Dommel door Boxtel kunt u contact opnemen met Eric Schellekens, projectleider Dommel door Boxtel van Waterschap De Dommel, telefonisch bereikbaar via (0411) 618332, of via e-mail eschellekens@dommel.nl.
* Website
* Op de website www.dommel.nl/dommeldoorboxtel staat meer algemene en actuele informatie over dit project.

12-03-2009