Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T
===============

Sportief, creatief, culinair, een stad ontdekken

NIEUWE SITE: WWW.GROEPENINDEACHTERHOEK.NL

ACHTERHOEK - Samen met je vriendinnen aan een high tea. Met z'n allen met chocolade aan de slag om bonbons te maken. Een gids die alles weet te vertellen over de geschiedenis van een eeuwenoud kasteel. Een stadswandeling met onderweg een vijfgangen diner, verdeeld over vijf verschillende restaurants. Zo maar wat grepen uit het aanbod op de nieuwe site van het Achterhoeks Bureau voor Toerisme, www.groepenindeachterhoek.nl

Samen is leuker!
Bij de VVV's in de Achterhoek kunnen meer dan honderd kant-en-klare arrangementen gereserveerd worden. Of je nu sportief, culinair, cultuurhistorisch op stap wilt. In de stad, op het platteland of in een van de prachtige natuurgebieden die de Achterhoek rijk is. Kies maar uit: een cursus boekbinden, een kookworkshop van door jou zelf geselecteerde biologische producten, een wijnproeverij, een koetsenrit gecombineerd met klootschieten of wat dacht je van een spectaculaire waterski - clinic. Keus volop. En ... je kunt nog blijven overnachten ook. Want op de site zijn ook presentaties van een aantal groepsaccommodaties opgenomen.

Reserveren
De arrangementen zijn te reserveren bij de VVV's in de Achterhoek. Alle groepsarrangementen worden gepresenteerd op de nieuwe website www.groepenindeachterhoek.nl. Door een ingebouwde zoekfunctie (op thema en plaats) is het zoeken en reserveren van een arrangement een peulenschil.

Zutphen, maart 2009.
NM/nm