Nieuw in het verskoelvak: groenten vers van het veld, voorgekookt: 'ready to eat - ready to heat'

12/03/2009 15:05

Agrafresh BVBA

Wie vandaag zin heeft een verse gekookte bonenmix, heerlijk gekookte asperges of een koude schotel met verse gekookte bloemkolen en broccoli, een mengeling van wortelen met spruitjes of gekookte schorseneren,- en te weinig tijd heeft om alles schoon te maken en zelf klaar te maken, kan sinds kort al deze groenten vinden in het versrayon.

Agrafresh BVBA uit Bavikhove heeft met zijn unieke techniek de voorgekookte groentjes als eerste tot in de convenience afdeling bij Delhaize gebracht.

Volgende samenstellingen zijn sinds kort beschikbaar:

- Bloemkool- en broccoliroosjes

- Mix van witte & groene asperges

- Schijfjes van wortel, mangetouts en spruitjes

- Bonenmix

- Schorseneren

Het voordeel van de vers gekookte groenten is dat al het goed bewaard blijft: SMAAK, KLEUR EN VITAMINES;

De producten zijn klaar voor consumptie: koud met een vinaigrette, enkele seconden in de microgolf om op te warmen of met wat vetstof enkele minuutjes bakken en de pan.

Met onze eigen teelt zorgen we ervoor dat we met dagdagelijkse verse grondstoffen kunnen werken: perfecte en verse grondstoffen liggen aan de basis van een goed eindproduct.

Agrafresh, een jonge dynamische familiale onderneming opgericht in 2001, belevert zowel de retail markt als de foodservice in België en Frankrijk.

Door continu de innoveren, met de nodige creativiteit en met gezonde West-Vlaamse denkwijze kan Agrafresh als jonge onderneming zeker mee met de grote spelers op de Europese markt.

Meer info: http://www.agrafresh.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel