De Lexa Love Boat kiest met honderden singles het ruime sop

20/01/2009 09:32

Lexa.nl

'Love is in the air' op Noordzee's grootste cruiseferry

DE LEXA LOVE BOAT KIEST MET HONDERDEN SINGLES HET RUIME SOP

Amsterdam/IJmuiden, 20 januari 2009. Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 maart organiseert datingsite Lexa.nl in samenwerking met cruiseferrymaatschappij DFDS Seaways de meest romantische Love Boat Cruise van het jaar. Tijdens de single cruise naar de trendy stad Newcastle (Noordoost-Engeland) doopt Lexa de luxe DFDS cruiseferry 'King of Scandinavia' om tot een ware 'Love Boat', een knipoog naar de gelijknamige serie uit de jaren '70. Singles op zoek naar romantiek, kunnen onder andere genieten van een Captains Diner, een romantische film of een avondwandeling op het dek onder een heldere sterrenhemel. Tevens wordt er een Lexa datingzone ingericht. De Lexa Love Boat draait drie dagen om liefde, flirten en verleiden.

Love is in the air?

Nou, niet alleen in de lucht maar ook op zee! Wie kent de wereldberoemde serie uit de jaren '70 niet? Passagiers op zoek naar de liefde en romantische avonden aan boord van een mooie cruiseliner, besloten een reis te boeken op de Pacific Princess, ofwel de 'Love Boat'. Daar stonden Gopher, Dr.Adam, Isaac, Julie en Captain Stubing klaar om het hun passagiers zo aangenaam mogelijk te maken en soms ook om een handje te helpen op liefdesgebied. Het ging niet altijd van een leien dakje maar uiteindelijk overwint de liefde toch alles en verliet iedereen uiterst tevreden deze droomboot.

Programma

Met de klanken van de originele tune van de serie Love Boat uit de speakers en natuurlijk witte serpentines wordt zwaaiend afscheid genomen van familie en vrienden en koerst de 'King of Scandinavia' richting Engeland. Aan boord van deze love Boat Cruise ontbreekt het de singles aan helemaal niets. Zo ontvangen de singles een welkomstdrankje, wordt een Captains Diner geserveerd, speelt de live band de hele avond de mooiste 'love songs' in de Columbus Night Club en draait in de bioscoop non stop alle afleveringen uit de eerste serie 'Love Boat'. Na de overnachting in een comfortabele hut met eigen toilet en douche begint de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Bij aankomst in Newcastle wordt iedereen die wil gratis naar het centrum gebracht en geldt: Shop till you drop! De pond heeft namelijk nog nooit zo laag gestaan als nu.

Samenwerking

Lexa.nl heeft exclusief de samenwerking gezocht met DFDS Seaways. Zij zijn met vijf passagiersschepen marktleider in ferryverbindingen op de Noordzee. "Bij Lexa.nl staat plezier in daten centraal en dat gaat zeker op tijdens de Lexa Love Boat. Wij zijn altijd in voor originele en spraakmakende acties en DFDS Seaways was gelijk enthousiast over ons idee. We zijn dan ook heel blij met deze exclusieve samenwerking, aldus PR & Event Manager Michiel van Rijswijk van Lexa.nl.

Consumenten vinden meer informatie over deze unieke cruise op de gloednieuwe LexaLive website www.lexalive.nl. De Lexa Love Boat is te boeken vanaf 99,- euro per persoon, inclusief overnachtingen, diner, ontbijt, live entertainment en een dag vrij te besteden in Newcastle. Reserveren kan via dezelfde website.

EINDE PERSBERICHT

Over LEXA.NL. In februari 2006 is Lexa.nl overgenomen door MEETIC en is hierdoor de grootste internationale datingsite in Europa. In Nederland schrijft elke minuut iemand zich in en inmiddels staan er ruim 1,5 miljoen singles bij Lexa.nl ingeschreven. Lexa.nl loopt voorop in kwaliteit en ontwikkeling en biedt naast een veilige date omgeving ook een moderne site met de nieuwste functionaliteiten. www.lexa.nl.

Over MEETIC, de grootste datingservice van Europa (www.meetic-corp.com). MEETIC is in 2002 opgericht in Frankrijk en zes jaar na de lancering is het aantal diensten uitgegroeid tot 11: Meetic, Meetic Mobile, MeeticAffinity, Superlol, Lexa.nl, Lexamore, ParPerfeito, DatingDirect, Cleargay, eFriendsNet en Neu.de. Meetic maakt hierbij gebruik van twee belangrijke aanvullende dating businessmodellen : internet (online) en de mobiele telefoon. MEETIC is aanwezig in 15 Europese landen en tevens in Azië en Latijns Amerika en is toegankelijk in twaalf talen. Vanaf de oprichting heeft MEETIC zich gepositioneerd als een marktleider die via een gericht kwaliteitsbeleid, innovatieve marketing en technologische kennis een constante perfectionering van diensten en services nastreeft om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de diverse behoeften van haar members. In 2007 telde Meetic een omzet van 113,8 miljoen euro.

Over DFDS Seaways. Voor passagiers van DFDS Seaways begint de vakantie aan boord. Op de route IJmuiden - Newcastle vaart DFDS Seaways met twee luxueuze cruiseschepen. De 'King of Scandinavia' en de 'Princess of Norway' behoren tot de grootste cruiseferries op de Noordzee. Aan boord van beide schepen vinden passagiers verschillende restaurants, bars, bioscopen, een nachtclub en casino. Voor de overnachting kunnen reizigers kiezen uit verschillende hutcategorieën, van voordelige Seaways Class tot stijlvolle Commodore de Luxe. DFDS Seaways is met zes passagiersschepen marktleider in ferryverbindingen op de Noordzee. www.dfds.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.lexalive.nl