Gemeente Winschoten


Toalmiddag op zaterdag 14 maart 2009

Toalmiddag op zaterdag 14 maart 2009

- De inzendtermijn sluit op 21 februari 2009 -

In het kader van "Meertmoand Dialectmoand" organiseert de gemeente Winschoten - evenals vorige jaren - wederom een culturele Groninger taalmiddag. Deze `toalmiddag' wordt gehouden op zaterdag 14 maart 2009 in theater De Tramwerkplaats aan de Havenkade-west 3. Inwoners van de gemeente Winschoten vanaf 14 jaar kunnen een bijdrage in poëzie of proza inzenden of inleveren bij de afdeling Welzijn & Wijkbeheer van de gemeente Winschoten.
Of - indien mogelijk - zenden naar het speciaal daarvoor geopende emailadres mmdm@winschoten.nl De inzendtermijn sluit op 21 februari 2009.
Er is geen thema vastgesteld. Iedereen is vrij in het kiezen van een onderwerp. De maximale omvang bedraagt twee A-4tjes. Uiteraard moet uw bijdrage wel in het Gronings geschreven zijn. Het gaat voornamelijk om de inhoud van uw verhaal. Er wordt minder op de juiste (dialect)-spelling gelet.

Op zaterdag 14 maart 2009 vinden de voordrachten van de inzendingen plaats in theater De Tramwerkplaats. Het programma begint om 14.00 uur en eindigt om ± 16.00 uur.

Tot 21 februari kunnen bijdrage worden gezonden aan:
- per email: mmdm@winschoten.nl

- per post: gemeente Winschoten, afd. W&W, t.a.v. mevr. M. Lingbeek, Johan Modastraat 6, Postbus 175, 9670 AD Winschoten. Bij uw inzending graag uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer vermelden.