Vogelbescherming Nederland


Boekenweek 2009

'TJIELP, TJIELP â De literaire ZOO'

is het thema van de Boekenweek 2009. Ook in de winkel van Vogelbescherming in Zeist is tijdens de Boekenweek een extra groot assortiment vogelboeken te vinden. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart organiseren wij samen met de KNNV Uitgeverij speciale Boekendagen. Een heuse nieuwe en 2e hands boekenbeurs met tal van stands. Tevens zullen een aantal bekende schrijvers voorlezen uit eigen werk of een lezing geven en aanwezig zijn om te signeren. Natuurlijk vindt u ook tal van mooie aanbiedingen.

Reden genoeg om tijdens deze dagen onze winkel te bezoeken. De koffie staat klaar!

Aanbieding boekendagen

klik hier voor kortingsbon Wist u dat egels luidruchtige, maar voorzichtige liefdespartners zijn en libellen aan yoga doen? De verrassende bundel Beesten in het nieuws bevat een gevarieerde selectie van dierenverhalen waar iedereen zijn hart aan kan ophalen.

Klik op de omslag en print de kortingsbon (pdf) uit en lever hem in tijdens de boekendagen bij de winkel van Vogelbescherming Nederland.

2e hands boekenbeurs

Welke boeken?

Voor de 2e hands boekenbeurs zijn we op zoek naar boeken die u over heeft, niet meer gebruikt of afstand van wil doen voor het goede doel. Vogelgidsen, avifaunaâs, atlassen, determineerwerken, handboeken, monografieën, beschrijvingen van vogelgebieden, expeditieverhalen en vogelreisverslagen, vogelgedichten, vogelverhalen; ze zijn allemaal welkom, in het Nederlands of welke taal dan ook. Het gaat uitdrukkelijk niet om jaarverslagen, tijdschriften of andere natuurboeken dan vogelboeken.

Opbrengst

Een goede vogelgids is hét basisinstrument voor kennis en draagvlak voor vogel- en natuurbescherming. Voor wereldwijde vogelbescherming zijn veldgidsen in lokale talen onmisbaar. Er is een groot aanbod van vogelgidsen wereldwijd. Alleen in het Nederlands kunnen we beschikken over tientallen. Maar dat is niet overal zo. De opbrengst van de 2e handsboekenverkoop is bestemd voor landen waar nog geen goede vogelgidsen zijn.

Inleveren vogelboeken

U kunt u boeken liefst voor 12 maart inleveren op kantoor bij Vogelbescherming Nederland in Zeist. Als u toch onze winkel bezoekt kunt u ze afgeven bij de balie van de receptie in de hal. U kunt de boeken ook opsturen naar Vogelbescherming Nederland, o.v.v. 2ehandsboekenbeurs, Boulevard 12, 3707 BM Zeist. Ook tijdens de boekenweekdagen op 13 en 14 maart kunt u ze nog bij ons inleveren.

Openingstijden Vogelboekenmarkt

⢠vrijdag 13 maart van 10.00 tot 17.00 uur.
⢠zaterdag 14 maart van 10.00 tot 16.00 uur.


---