Ziekenhuis St. Jansdal Harderwijk


Persberichten St Jansdal

Open Dag Salem (26-02-2009)

Na een ingrijpende vernieuwbouw is het behandelcentrum Salem weer gehuisvest op haar vertrouwde locatie. Op vrijdag 13 maart a.s. wordt het centrum officieel geopend en op zaterdag 14 maart staan de deuren van het centrum wijd open voor iedereen die een kijkje wil nemen in het behandelcentrum. Van 10.00 tot 15.00 uur staan medewerkers van het centrum klaar om belangstellenden voorlichting te geven over het centrum. Verder kunt u de nieuwe ruimtes rustig bekijken. Natuurlijk staat er thee en koffie klaar.

Salem is onderdeel van ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk. Het is een centrum voor dagbehandeling van kinderen en volwassenen met astma en COPD. Ook patiënten die herstellend zijn van kanker kunnen terecht in het behandelcentrum. De behandelingen hebben als doel het verbeteren van de lichamelijke conditie en het leren omgaan met de ziekte en beperkingen.

Het resultaat van de nieuwbouw is adembenemend: Een prachtige villa voorzien van alle moderne gemakken; een buitenzwembad van maar liefst 16 x 10 meter, goede douches en kleedkamers en een schitterende oefenzaal. Daarnaast beschikt Salem over een sportveld en is het springkussen onmisbaar voor de therapie voor kinderen. Behandelcentrum Salem is gevestigd aan de Julianalaan 27 te Ermelo. U bent van harte welkom.
Op 14 maart is er Open Dag

---