CDA

CDA op Nationale Carrièrebeurs

Het CDA is met tal van vooraanstaande politici present op De Nationale Carrièrebeurs die vrijdag 13 en zaterdag 14 maart a.s. plaatsvindt in Amsterdam RAI. Staatssecretaris Jack de Vries bezoekt de beurs vrijdagmiddag; lijsttrekker Wim van de Camp zaterdagmiddag na 14 uur. Zij gaan bij de CDA-stand in gesprek met bezoekers aan de beurs.

Naast De Vries en Van de Camp bezoeken ook de Tweede Kamerleden, Sabine Uitslag, Sander de Rouwe en Coskun Cörüz, Europarlementariër Esther de Lange en de Eerste Kamerleden Hans Klein Breteler en Ria Vedder de beurs. Ook de jongerenkandidaten voor de Europese verkiezingen âMichiel Dijkman, Arine Sijl en Mariëlla Smids - geven acte de presence. Op de beurs staan ruim 280 werkgevers. Het CDA is de enige politieke partij die deelneemt aan de beurs die door circa 14.000 voornamelijk jongeren wordt bezocht.

Tal van bedrijven en organisaties geven acte de presente tijdens de beurs. Zo zijn onder meeraanwezig: Achmea, Ahold, Akzo Nobel, Arcades, de Belastingdienst, Capgemini, CBS, De Nederlandsche Bank, de Hoge Raad, Eneco, Essent, Getronics, ING, KLM, KPMG, Siemens, TNO, Unilever, de Koninklijke Lichtmacht, Marine en Landmacht, bijna alle ministeries en provincies en tal van gemeenten.

Partijvoorzitter Peter van Heeswijk licht de aanwezigheid van het CDA op De Nationale Carrièrebeurs toe. âSteeds meer jongeren stemmen op het CDA en worden ook lid van onze partij. Het CDA is de grootste partij onder jongeren. Van de nieuwe leden is 40% jonger dan 35 jaar. Het gaat in een groot aantal gevallen om jongeren die bewust bezig zijn met hun werk en hun loopbaan. Het CDA is een ideale plek voor jonge ambitieuze mensen. Het CDA heeft ook veel voor deze jongeren in petto zoals hoogkwalitatieve opleidingen, masterclasses en de zomerschool. Veel jongeren hebben al ontdekt dat het CDA een uitstekende plaats is om je talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Ook beleidsmatig hebben wij veel voor de jongeren in petto. Met onze aanwezigheid op de beurs zoeken wij wederom de jongeren op en willen we de band met hen versterkenâ

Het CDA neemt ook deel aan de beurs Diversity Works die op 13 en 14 april a.s. plaatsvindt in De Passenger Terminal Amsterdam. Kathleen Ferrier geeft hier voor hoogopgeleide vrouwen en multicultureel talent de workshop: âSucces behaal je zoâ.

NB De stand van het CDA op De Nationale Carrièrebeurs vindt u in Hal
1 , standnr. 137, ingang Europacomplex.

---