Werkgeversvereniging Facilitaire Callcenters

Unigarant kiest voor TDA

Almere, 13 maart 2009

Unigarant Verzekeringen N.V. (Unigarant) heeft Telecom Direct Almere B.V. (TDA) uitgekozen als business partner voor haar outbound telefoniewerkzaamheden voor de merkenpolissen. Doel van de samenwerking is om middels een service gerichte telemarketingcampagne de leads die bij de dealers van de automerken worden gegenereerd, om te zetten naar verzekeringspolissen.

Toekomst
De filosofie van Unigarant en TDA ten aanzien van marktbewerking en klantbenadering sluit zeer goed op elkaar aan, waardoor beide partijen het vertrouwen naar elkaar hebben uitgesproken en dat hebben geformaliseerd in een meerjarige samenwerkingsovereenkomst. Beide organisaties zien goede mogelijkheden om de verkoop van autoverzekeringen middels telemarketing een boost te geven. De vele extra dekkingen, de hoge instapkorting en de no-claim korting maken de verzekeringen van Unigarant extra aantrekkelijk. Door dit op een servicegerichte en proactieve wijze onder de aandacht te brengen, verwachten beide organisaties goede resultaten te boeken.

Unigarant Verzekeringen NV
Unigarant is een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij, gespecialiseerd in een assortiment verzekeringen waarbinnen mobiliteit, recreatie en vrije tijd centraal staan. Klanten van Unigarant mogen rekenen op een snelle en accurate dienstverlening. Met een flexibele, pro-actieve instelling en oplossingsgerichte aanpak zoekt Unigarant continue naar mogelijkheden om de diensten, producten en processen verder te optimaliseren.

Niet voor niets hebben diverse Unigarant verzekeringen onlangs hoog gescoord in diverse onderzoeken van de Consumentenbond. Unigarant is 100% dochter van de ANWB en bestaat al sinds 1972.

Telecom Direct Almere B.V.
TDA staat al 23 jaar bekend als een facilitair callcenter voor hoogwaardige klantcontactdiensten en is een belangrijke speler op het gebied van klantcontact in het segment Bank en Verzekeringen. "Kwaliteit in alles wat je doet!" is de bedrijfsgarantie die wij aan onze klanten bieden. Passend bij deze missie zoeken wij voortdurend naar mogelijkheden om onze kwaliteit te verbeteren, zo ook binnen onze samenwerking met Unigarant NV.