Gemeente Leeuwarden

Beurs huis en tuin Beurs huis en tuin

Ruim 28.000 bezoekers op de beurs Huis & Tuin

Bron: Gemeente Leeuwarden (10-03-2009)

De beurs Huis & Tuin, die van 5 tot en met 8 maart in het WTC Expo werd gehouden, heeft ongeveer 28.580 bezoekers getrokken.

De beurs mag zich de grootste woon- leef- en tuinbeurs van Noord Nederland noemen. In vier grote hallen, goed voor meer dan 30.000 vierkante meter en met ruim 190 exposanten, vond de bezoeker alles vóór, óver, ín en rónd de woning.

Op het gebied van wonen biedt Leeuwarden voor elk wat wils. Met een variërend aanbod is de woningbouw in Leeuwarden volop in ontwikkeling. Variërend van luxe appartementen of betaalbare stadswoningen in en rond de binnenstad tot een diversiteit aan woningtypen en prijsklassen in de buitenwijken en nieuwe stadsdelen Blitsaerd en De Zuidlanden. Niet voor niets presenteerde de gemeente de hoofdstad van Fryslân op de beurs samen met deze twee opvallende en toonaangevende nieuwbouwlocaties. Kijk, dat is 't mooie van Leeuwarden!

De gemeente presenteerde het nieuwbouwaanbod in Leeuwarden en de combinatie wonen, welzijn en zorg in het project woonservicezones. De beursbezoekers konden in de gemeentelijke stand gesubsidueerde regentonnen bestellen en zich laten informeren over de zogenoemde groene daken.