Ingezonden persbericht


Programma Maart - Kasteel Limbricht

13 maart Moorddiner: Terechtgesteld wegens moord

14 maart Moorddiner: Wie heeft de Lord vermoord?

15 maart Jazz Night met easy listening

29 maart: paranormale beurs

13 maart: Terechtgesteld wegens moord!

Is de verdachte schuldig aan hekserij en moord? Met deze heikele kwestie wordt u geconfronteerd als jurylid in een heus heksenproces. Het zal voornamelijk van uw wijs oordeel afhangen of het kruidenvrouwtje Entgen, want daarover hebben we het, al dan niet terecht is beschuldigd voor een aantal misdaden waaronder MOORD. Omdat enkele belangrijke getuigen niet aanwezig zijn, wordt u verzocht om hun plek in te nemen. Daarbij bijgestaan door Memel, de middeleeuwse toneelspeler die u daarbij begeleidt. Minus de exentrieke heksenjager is er heilig van overtuigd dat ze namelijk schuldig is. Wel of niet schuldig? Dat is de vraag. Aan u om Entgen een eerlijk proces te geven.

Prijs: ¤ 55,- p.p. inclusief driegangenbuffet, exclusief drankjes

14 maart: Wie heeft de Lord vermoord?

Engels Moord diner

In 1933 wordt een kleine stadje bij de Hoofdstad van Engeland opgeschrikt door de brute moord op een rijke shampoomagnaat; Lord Dandruff. Deze excentrieke, maar steenrijke figuur, heeft door de jaren heen vele vijanden gemaakt in de zakenwereld. Zijn dood komt voor velen dan ook niet geheel onverwacht. Zij, die het kunnen weten, geloven echter niet in een simpele zakelijke afrekening, maar beweren dat er veel meer gaande is. Wie weet moet de moordenaar gezocht worden in zijn rechtstreekse familie. Rouwt zijn vrouw wel echt om hem? Wat wil die kunstenares? En is dat Franse kamermeisje wel zo onschuldig? U als echte detective wordt dan ook door Inspecteur A. Lon gevraagd om mee te speuren naar de moordenaar op onze deftige Lord Dandruff. Schrik echter niet als er tijdens het speuren nieuwe slachtoffers vallen!!!

15 maart: Jazz night met easy listening muziek

Romantiek ten top! Stelt u zich even voor: De entourage van Kasteel Limbricht laat adelijk bloed in u stromen. Als Ladies and Gentlemen wordt u verwend met verfijnde gerechten die uw tong zullen strelen. De zoetgevooisde klanken van een elegante Jazzlady met haar band Quantazz maken de exclusieve sfeer compleet. Een verfijnde band die een jazzrepertoire brengt wat aangenaam in het gehoor ligt. Met John van Schaijik, contrabas, Paul Sterkenburg, gitaar, Harry Bongaerts, drums en Miriam Moonen, vocals. Verstilde ballads maar ook zwoele latin met lekker swingende verfrissingen. tussendoor. Echte jazzklassiekers zoals: Fly me to the Moon, My funny Valentine, Angel Eyes, They can't take that away, East of the Sun, Corcovado, Girl from Ipanema, Veinte Años en nog veel meer...

Prijs: ¤ 32,50 p.p. viergangenmenu inclusief jazz muziek excl. drankjes

29 maart: Paranormale beurs

Op zondag 29 maart organiseert Kosmos in Kasteel Limbricht een paranormale informatie beurs.

Deze beurs wordt gehouden in diverse zalen en er is een grote verscheidenheid aan disciplines zoals mediums, paragnosten, kaartleggers, handlezers, werken met foto's, innerlijk kind tekenen met uitleg, aurafotografie met uitleg en nog veel meer.

Dat alles in de zuiverste vorm!

Prijs: ¤ 5,00 p.p.



Ingezonden persbericht