Mojo Concerts

AC/DC in topvorm in Rotterdam

Fans hebben er een paar jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het zo ver: na afwezigheid van zo'n acht jaar staat AC/DC weer op de planken in Nederland. Op 13 maart gaan de Australische rockgoden bewijzen in Ahoy Rotterdam nog altijd in topvorm te verkeren. Malcolm en Angus Young, Brian Johnson, Phil Rudd en Cliff Williams hebben geen enkele introductie nodig, want alle albums zijn stuk voor stuk de arsenalen ingegaan als onvervalste rockklassiekers.

Vanaf de release van het debuutalbum High Voltage in 1975 is het succes van de rockformatie als komeet omhoog geschoten. Niet alleen thuisland Australië, maar ook Europa en Amerika vielen als een blok voor de energieke old school hard rock. Het muzikale hoogtepunt werd in 1980 bereikt met het album Back in Black dat het best verkochte album van de band werd. Anno 2008 laat AC/DC opnieuw van zich horen met het nieuwe album Black Ice dat 17 oktober uitkomt. Genoeg aanleiding dus om weer te genieten van de bizarre capriolen van Angus Young en de rest van AC/DC!

Vrijdag 13 maart 2009
Ahoy - Rotterdam
Entree: 60,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Om zwarthandel te voorkomen is het alléén mogelijk online kaarten te bestellen via www.livenation.nl/acdc. Let op: maximaal twee kaarten per persoon per transactie. Start kaartverkoop zaterdag 18 oktober om 10.00 uur.

Om online kaarten te kunnen bestellen dien je in het bezit te zijn van een Ticketmaster-account. Het is raadzaam vóór de start van de voorverkoop je te registreren bij Ticketmaster. Meld je alvast gratis aan op www.ticketmaster.nl.