Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

26 februari 2009

Recessie? Er staan ruim 280 topwerkgevers op De Nationale Carrièrebeurs!

Ondanks de recessie zijn er nog steeds kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Dat blijkt uit de ruim 280 topwerkgevers die op de twaalfde editie van het grootste carrière-evenement van Nederland staan; De Nationale Carrièrebeurs. Hier kunnen studenten en starters met een technische, economische of juridische achtergrond kennis maken met (inter)nationale topwerkgevers als Shell, Philips, Unilever, Sara Lee, ING, KLM, Procter & Gamble, Coca-Cola, Pfizer, GlaxoSmithKline en The Boston Consulting Group. De Nationale Carrièrebeurs vindt plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart in de Amsterdam RAI.

De Nationale Branchecongressen

Parallel aan De Nationale Carrièrebeurs zijn er de tien branchecongressen: Het Nationaal Accountantscongres, Het Nationaal Bank- & Verzekeringscongres, Het Nationaal Farmaciecongres, Het Nationaal Ingenieurscongres, Het Nationaal IT-congres, Het Nationaal Juristencongres, Het Nationaal Mastercongres en Het Nationaal Overheidscongres. Nieuw dit jaar zijn Het Nationaal Diversiteitscongres en Het Nationaal Marketing & Salescongres. De Nationale Branchecongressen bieden een uitgebreid programma met vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops en bedrijfspresentaties.

/////////////////EINDE PERSBERICHT/////////////////

Over Memory Events

Naast De Nationale Carrièrebeurs en de tien Nationale Branchecongressen organiseert Memory Events ook De Nederlandse Carrièredagen, Carrièrebeurs Overheid en DiversityWorks. Memory Events maakt deel uit van de Memory Group, opgericht in 1989, en is marktleiderschap in de communicatie met studenten en starters op de arbeidsmarkt. Dit realiseren we met een grote diversiteit aan activiteiten en producten die vallen onder de drie werkmaatschappijen van de Memory Group: Memory Publications, Memory Events en Memory Online.



Ingezonden persbericht