Vopak NV

Persbericht

CORRECTIE
Vopak koopt aandelen in voor lange termijn
bonusprogramma

Rotterdam, 13 maart 2009

Vopak meldt dat het vanaf vandaag tot en met 1 mei 2009 een maximum van 95.000 aandelen Vopak zal inkopen. Dit geschiedt ter afdekking van toe te kennen aandelen aan de Raad van Bestuur en het senior management onder het lange termijn bonusprogramma, mits aan specifieke financiële prestatiecriteria wordt voldaan. Dit betreft de volgende tranche in de opbouw van een programma dat in 2008 is geïntroduceerd.

Conform de door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders aan de Raad van Bestuur verleende machtiging tot inkoop van aandelen zal de maximale prijs per in te kopen aandeel niet hoger liggen dan 110 procent van de gemiddelde beurskoers van de laatste vijf handelsdagen voorafgaand aan de datum van de inkoop.

Vopak heeft de uitvoering van het inkoopprogramma ondergebracht bij een kredietinstelling die haar handelsbeslissingen met betrekking tot deze transacties uiteraard onafhankelijk van Vopak neemt zonder dat Vopak invloed heeft op het tijdstip van de aankoop.

Voor meer informatie
Koninklijke Vopak N.V.
Corporate Communication & Investor Relations Emilie de Wolf

Telefoon : 010-4002777
E-mail : corporate.communication@vopak.com Website : www.vopak.com

Profiel Vopak
Koninklijke Vopak N.V. is 's werelds grootste onafhankelijke tankterminal operator, gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare en gasvormige chemie- en olieproducten. Desgewenst levert Vopak logistieke diensten voor klanten van de terminal. Vopak exploiteert 80 terminals met een opslagcapaciteit van circa 27 miljoen cbm in 32 landen. Deze liggen op strategische plaatsen ten opzichte van de gebruikers en de belangrijkste vaarroutes. Klanten zijn overwegend ondernemingen uit de chemische en olie-industrie voor wie Vopak een grote verscheidenheid aan producten opslaat die zijn weg naar een groot aantal industrieën vindt.






---- --