Ingezonden persbericht


JENNIFER HOFFMAN MAAKT CAST EXTREEM COMPLEET

Psychologische triller uit de stal van MTV & REP
Jennifer Hoffman voor het eerst op het toneel, samen met Birgit Schuurman, Eva Duijvestein en Loek Peters.

Amsterdam, 13 maart 2009

Na het grote succes van Romeo over Julia, maken MTV en Rick Engelkes Producties (REP) de volledige cast van het nieuwe toneelstuk Extreem bekend. Naast de eerder bekendgemaakte namen van Birgit Schuurman en Eva Duijvestein wordt de cast nu compleet gemaakt door de komst van Jennifer Hoffman. Het mannelijke tegenwicht wordt gegeven door Loek Peters, een coryfee uit de theaterwereld.

Jennifer's debuut
Voor Jennifer Hoffman wordt Extreem haar eerste kennismaking met het theater. De "Verborgen Gebreken" actrice heeft een indrukwekkende film en tv CV opgebouwd maar heeft nog nooit eerder op de bühne gestaan. "De voorbereiding voor tv is vaak heel erg kort. Ik kijk er heel erg naar uit om nu tijdens de repetities echt te kunnen onderzoeken en mijn rol te verdiepen." Tijdens de repetitie periode wordt, net zoals bij "Romeo over Julia", duidelijk welk personage het beste bij welk actrice past. Regie is in handen van de Ton Lutz prijswinnares Sarah Moeremans.

Extreem stuk
Drie jonge vrouwen, één verkrachter, drie visies - daarom draait het in Extreem. Marjorie wordt in haar eigen huis slachtoffer van een aanranding, maar ze slaagt erin haar belager te overmeesteren. Als niet veel later Marjorie's huisgenoten thuiskomen blijken die nogal verschillend te denken over wat er met de would-be verkrachter moet gebeuren. Er volgt een verhitte discussie, waarbij de man op geraffineerde wijze inspeelt op de botsende meningen. De dynamische cast zet met Extreem een extreem spannende en humorvolle voorstelling neer.


- EINDE BERICHT -