Nieuw webdesign magazine heeftstijl.nl vrijdag 13 maart online


ZWOLLE, 20090311 -- Vanaf vrijdag 13 maart 2009 om 13:13 heeft Nederland er een nieuw online webdesign magazine bij: Heeftstijl.nl. Dit online magazine is specifiek op Nederlandstalige webdesigners gericht: Een unicum in het online landschap in Nederland. Vanaf de lanceerdag is de website te bereiken op www.heeftstijl.nl

Heeftstijl.nl is een magazine over design, typografie, html, javascript, css, branding, interactie en alles wat te maken heeft met modern webdesign. Heeftstijl.nl schrijft over trends, geeft tips en truuks, analyseert, duikt in de geschiedenis en schrijft prikkelende colums.

Doel van heeftstijl.nl is niet het zoveelste linkblog met gratis downloads of tutorials te zijn, maar gedegen vakkenis te delen en interactie tussen web-ontwerpers in Nederland te bevorderen.

Heeftstijl.nl is een initiatief van Milan van Bruggen en Rutger Zandman, beide werkzaam als designers bij Ordina. Er wordt daarnaast meegeschreven door collega's uit diverse disciplines zoals front-end, design en interactie-ontwerp.

Heefstijl verwelkomt bijdragen van haar lezers en is ook aktief via diverse sociale netwerken zoals Twitter.





Ingezonden persbericht