Persbericht Crisiskunst te Rotterdam


ROTTERDAM, 20090313 -- AHB/art3000.nl organiseert een grote online kunstveiling met zeer kleine prijzen tijdens economische recessie. Het initiatief komt van kunstbedrijf AHB / art3000.nl uit Rotterdam. Deze veiling wordt bijna jaarlijks georganiseerd. Er zullen meer dan 500 kunstwerken geveild worden. Er kan op bijna alle kunstwerken geboden worden vanaf 1 euro. Dus ook in de economische crisis, mooie kunst en leuke cadeaus voor weinig geld. De veiling wordt bijna dagelijks aangevuld met nieuwe kunstwerken en er zullen daardoor dagelijks veilingen aflopen gedurende deze maand. De veilingen hebben steeds een duur van 10 dagen.

Crisiskunst.
Kunst in de financiële crisis een natuurlijk een moeilijk onderwerp. Maar AHB / art3000.nl biedt de uitkomst. Op deze kunstveiling kunnen consumenten vanwege het lage openingsbod de prijzen zelf bepalen. Op basis van wat zij het desbetreffende kunstwerk waard vinden kunnen zij een bod doen om het te verwerven. Met een beetje geluk win je een kunstwerk voor 1 euro. Andere jaren heeft het AHB / art3000.nl aangetoond dat er veel werken weg gaan voor dit bedrag. Maarliefst 50 % van de werken gingen voor bedragen, niet hoger dan circa 15 euro de deur uit. In de crisistijden houden consumenten de hand op de knip en denken nu liever twee keer na voor zij een grote aankoop doen als bijvoorbeeld een nieuwe televisie, auto of natuurlijk een schilderij. Deze wijze van online kunstverkoop blijft het leuk voor iedereen om bijvoorbeeld een kunstcadeau te kopen. Bieden op artikelen van een online kunstveiling is leuk en spannend. Het is een prima manier van vermaak zonder dat het veel geld kost.

Kunst voor iedereen
Deze kunstveiling is een bijzonder concept, omdat het door de diversiteit van het aanbod, goederen en kunst voor vele toegankelijk maakt. Voor iedereen zit er wat bij.
Een startbedrag van 1 euro voor een werk van een bekende kunstenaars als Corneille, Kanbier, Herman Brood, Henk de Bouter, Rob Scholte of Justus Donker en vele andere bekende en minder bekende kunstenaars is natuurlijk niet veel geld. Kunst wordt vaak gezien als iets duurs en exclusiefs dat alleen bestemd is voor mensen met een hoger inkomen. Deze kunstveiling bewijst zeker het tegendeel. Er worden onder meer: schilderijen, zeefdrukken, grafiek, beelden, antiek en oude tegels, toegepaste kunst en artikelen uit de jaren 50, 60 en 70 aangeboden.

Deze veiling word mogelijk gemaakt door:
www.veilplezier.nl
www.veilingsplaats.nl
www.art3000.nl
www.kunstaanbieding.com


Op de site www.kunstaanbieding.com klikt u door naar alle veilingen.





Ingezonden persbericht