Club Cortile - Florida: De kans om slim te investeren


Schitterende vakantiewoningen te koop, de gekochte huizen zijn tevens goed te verhuren en dichtbij het Disney World Resort gelegen in Centraal Florida.

Voor het eerst presenteert Club Cortile uit de Verenigde Staten zich in Europa - JAARBEURS UTRECHT 13 T/M 15 maart 2009 stand Hal 4 B074


UTRECHT, 20090313 -- Club Cortile is een nieuw resort (2007/08) met volledig gemeubileerde townhomes en condos (van ¤ 110.000 tot ¤ 140.000) Het is een kwalitatief goed gebouwd nieuwbouw project. Het townhome is ruim opgezet en telt 4 slaapkamers en 3 badkamers. De CONDOS (appartementen) hebben 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woningen zijn zeer praktisch ingedeeld en volledig gemeubileerd. Ze zijn perfect ingericht (tot het kleinste detail), om direct te kunnen betrekken; voor uw privé gebruik of verhuur. Alles staat in de woningen, de enige wat u nodig heb is uw tas met kleren en een tandborstel!

Stelt u eens voor dat u uw eigen appartement of townhome bezit, waar u en uw familie ten alle tijden kunnen genieten van het zonnige Florida! Wanneer u er niet bent kunt u het gemakkelijk verhuren aan vakantiegangers. Van het inkomen hiervan kunt u de kosten van uw bezit betalen. Hierdoor betaalt u in feite niets voor uw eigen accommodatie en bespaart u geld op twee manieren. Dit lijkt te mooi om waar te zijn, maar het is werkelijkheid! Daarbij willen we u erop attenderen dat het Nu het beste moment is om te investeren in onroerend goed in Florida.
Club Cortile biedt u een erg gunstige investering aan. Dit merkt u aan de prijzen, de toplocatie) en de bijhorende faciliteiten. Wist u dat Florida op nummer 1 staat van de toeristenlocaties in de VS? Velen zijn u voorgegaan met het aanschaffen van het mooie bezit op het magische resort in Florida.

De 25ste editie van de beurs Second home International is vandaag in Utrecht van start gegaan. Deze keer met minder deelnemers dan we gewend zijn. De economische crisis is al goed te voelen Nederland. Maar ondanks de crisis en alle speculaties, is het juist nu de beste tijd om je GOUDEN investering aan te schaffen voordat de prijzen weer gaan stijgen. Juist nu is het de juiste tijd om in onroerend goed te investeren, volgens de mening van vele economisten. Want uw investering van wordt binnen enkele jaren in waarde verdubbeld, dankzij het herstellen van de huizenprijzen en de dollarkoers.

Alle woningen beschikken over een mooie ruime woonkamer met open keuken. De keuken is tot in detail uitgerust met alle servies en bestek. De woonkamer en de hoofdslaapkamer zijn ingericht met TV en DVD speler.
Het resort, waar de woningen op staan, beschikt over veel faciliteiten. Zo is er: een groot gemeenschappelijk zwembad, een theater ruimte, een internet café, tennisbanen, een basketbalveld en een speeltuin. Dit resort ligt naast het Disney World Resort (slechts op 10 min. afstand) en het ligt vlakbij Orlando International vliegveld. Dit vliegveld is binnen 25 min. te bereiken ). Club Cortile resort is bovendien makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Dit is uniek in Florida!

Bent u nieuwsgierig geworden? Hieronder kunt u lezen wat Club Cortile onderscheid van andere aantrekkelijke koopwoningen in Florida:
1. Het is een waanzinnig investeringsubject voor zowel bedrijven als particulieren.
2. ZERO kosten eigendom.
3. Geen onderhoud van tuinen, het zweembad, en andere faciliteiten, maar wel het volle gebruik ervan.
4. U besluit wanneer u er zelf gebruik van wilt maken en wanneer u het wilt verhuren.
5. Het is zeer centraal gelegen (vlakbij Disney World Resort en Orlando International vliegveld ).
6. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer: (het vliegveld, Disney World Resort, de kust, etc.)
7. WalMart shopping paradijs, voor alledaagse boodschappen, ligt om de hoek.
8. Florida is het nummer 1 van de vakantiebestemmingen in de VS., meer dan 52 miljoen toeristen komen elke jaar naar Florida.

De woningen zijn verhuurbaar op dag/week/maand basis. De verhuur service van de Florida verhuur centrale zorgt hiervoor. De woningen hebben alle nodige vergunningen om te kunnen verhuren.

Club Cortile wordt direct van de Projectontwikkelaar aangeboden. In Nederland is het geïntroduceerd door PippyInc.
Pippy Inc. kan u voorzien van alle essentiële informatie met betrekking tot een succesvolle aankoop.
Pippy Inc. kan u uitleg geven over hoe u van dit vakantiebezit in tropisch Florida een eigendom zonder kosten kunt maken. Wij van Pippy Inc. introduceren dit woningproject niet alleen op de Nederlandse markt, maar we bieden een geheel traject van ondersteuning. Wij verzorgen bijvoorbeeld een VIP ophaal service van het vliegveld naar de resort en terug. Daarbij geven wij technische en praktische adviezen. Onze organisatie bevindt zich aan beide kanten van de Atlantische Oceaan. We kunnen zowel in Nederland als in Florida persoonolijke ondersteuning bieden.

U bent van harte welkom bij onze stand in de jaarbeurs in Utrecht, Hal 4 B075. Wij ontmoeten u daar graag persoonlijk! Met plezier vertellen wij u dan meer over ons unieke project.
Wilt u op onze uitnodiging ingaan en gratis naar deze beurs?

Sms naar 06-19663346, dan sturen wij u per omgaande de digitale kaarten toe!

Vriendelijke groeten,

Pippy Inc.
862 Barrister Drive
Auburndale FL 33823, USA
Telefoon: +18634099958
info@pippyinc.com