Wally Boom de grote onbekende afwezige op het Boekenbal 2009


NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL, 20090313 -- Wally Boom, de debuutroman van Hans van der Meer, was de grote onbekende afwezige op het Boekenbal 2009 in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Een boek waarin de hoofdpersoon met zijn volle verstand reïncarneert in een pasgeboren hond en de lezer meeneemt in een waar hondenleven, mag op dit Boekenbal eigenlijk niet ontbreken.

Wally Boom, de debuutroman van Hans van der Meer, was de grote onbekende afwezige op het recente boekenbal in de Stadsschouwburg in Amsterdam.

Net als in het verhaal zelf lijkt het voor het boek Wally Boom een bijna onmogelijk opgave zich kenbaar te maken aan de wereld om zich heen. En dit terwijl een hondenleven centraal staat in dit meeslepende verhaal en het thema van de Boekenweek Dieren betreft. Het feit dat Wally Boom via een kleine uitgever op de markt wordt gebracht zal hier zeker een rol in hebben gespeeld. Aan de lezers zal het niet liggen: die zijn unaniem onder de indruk van dit verhaal. Zie: www.wallyboom.nl/wb/reacties.php.

Wally Boom is een boek voor iedereen vanaf 12 jaar die al of niet van dieren houdt en is via elke boekhandel te koop of te bestellen onder ISBN 978 90 8548 1874. Zie www.wallyboom.nl.

Bestellen:

Wally Boom
Wally Boom
Hans van der Meer