Drie specialisten bundelen krachten in nieuw evenementenconcept


BREDA, 20090313 -- Soulsation is ontstaan uit een samenwerkingsverband van drie specialisten, die samen de ultieme lounge beleving garanderen. Soulsation staat voor SOUL, LOUNGE en MUSIC. Deze elementen vormen de basis voor de invulling van creatieve evenementen. Denk hierbij aan bedrijfsevenementen, productlanceringen, modeshows of een lounge-element op een festival.

Deze unieke samenwerking in de evenementenbranche brengt drie specialisaties samen binnen één evenement:
Evenementenbureau Event2all zorgt voor de facilitaire invulling van het evenement - Artiesten- en managementbureau Soulsessions verzorgt het entertainment. Imagobureau TINK! stelt met de klant het concept samen.

Het is niet voldoende om een locatie mooi aan te kleden. Bij Soulsation begint het met het samenstellen van de sfeer; hiermee staat of valt een evenement. Soulsation is uitermate geschikt voor verschillende gelegenheden en kan in verschillende vormen plaats vinden; afhankelijk van de doeleinden is er de keuze uit een lunch, borrel, diner of avondvullend programma. Soulsation is een uitgebalanceerde combinatie van sfeer met music, food en drinks.

De locatie van een evenement is ook onderdeel van de beleving. . Soulsation maakt zowel gebruik van bestaande evenementenlocaties als van minder voor de hand liggende plekken, zoals bijvoorbeeld een lege fabriekshal of een kerk. Elke ruimte van voldoende formaat - ook in een bedrijfspand - wordt omgetoverd tot een Soulsation locatie.

Om dit veel belovende concept te lanceren vindt zeer binnenkort een kickoff plaats. Houd je brievenbus daarom goed in de gaten. Kijk voor meer informatie op www.lounge-events.com





Ingezonden persbericht