Gemeente Onderbanken


Boezemtocht tegen borstkanker in âDe Week van ZijActiefâ

Van 8 maart â internationale vrouwendag â tot en met 15 maart organiseert ZijActief Limburg âDe Week van ZijActiefâ. Gedurende één week organiseren de locale afdelingen uiteenlopende activiteiten om vrouwen te laten kennismaken met de actieve vrouwenvereniging.

Ook de afdeling Bingelrade organiseert een activiteit: De Boezemtocht tegen borstkanker op 13 maart.Â

Â

Inschrijven om 13.00 uur in het Ontmoetingscentrum van Bingelrade. Ook Burgemeester Clermonts wandelt mee. De opbrengst van de wandeling gaat naar het Toon Hermans-huis Sittard waar Burgemeester Clermonts eveneens voorzitter van is. Er wordt 5 euro inschrijfgeld gevraagd aan de deelnemers daarnaast sponsoren een aantal bedrijven een bedrag per gewandelde kilometer. Iedereen is welkom bij deze wandeling dus ook niet-leden en mannen zijn van harte welkom. Bij terugkomst ontvangt iedere deelnemer een kop koffie of thee en een heerlijk stuk vlaai. Er zijn 3 wandelroutes uitgezet:

Â

* 3 km (ca. 35 minuten)

* 5 km (ca. 50 minuten)

* 8 km ( ca.1 uur).

Iedere deelnemer ontvangt bij vertrek de te lopen route.

Â

Naast deze activiteit in het kader van borstkanker, nodigt ZijActief Bingelrade alle vrouwen van harte uit om elke 2de vrijdag van de maand deel te nemen aan onze maandelijkse wandeling in de regio. Vertrek Ontmoetingscentrum te Bingelrade 13.30 uur. Doorgaans duren de wandelingen inclusief sanitaire stop en het nuttigen van een drankje, 2 uur. Iedereen die belangstelling heeft in de activiteiten van Zijactief Bingelrade, kan vrijblijvend een kijkje komen nemen bij een van de activiteiten van Zijactief Bingelrade. Al onze activiteiten worden in de locale weekbladen gepubliceerd. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Gert Arets via nummer 046-4423440.

Bij al onze activiteiten zijn bestuursleden aanwezig, die graag al uw vragen beantwoorden over de vereniging, de activiteiten en het jaarprogramma van 2009. Tot ziens bij ZijActief Bingelrade

Â

Â

Logo ZijActief