Ingezonden persbericht


Persbericht

13 maart 2009

Personal Call Assistent bij NS Hispeed

* Persoonlijke assistente Eileen

* Twee maanden gratis bij 1e klas ticket
* Reistijd is werktijd

NS Hispeed biedt klanten bij boeking van een 1e klas treinticket een persoonlijke assistente voor onderweg aan: Eileen. Deze actie is geldig bij boekingen in de periode tussen 15 maart en 15 april 2009 voor treinreizen met Thalys naar Brussel of Parijs en ICE International naar Düsseldorf of Frankfurt.

Eileen is een persoonlijke assistente voor onderweg en is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Via één nummer geeft de vriendelijke telefoniste hulp, tips en informatie. Zij geeft informatie over treintijden, maar men kan ook bijvoorbeeld de actuele verkeerssituatie met flitsers en route-informatie opvragen. Eileen kan een restaurant reserveren, een telefoontje doorverbinden, de voetbaluitslagen doorgeven of iets op internet opzoeken.

'Eileen maakt reistijd productiever en leuker en als je 1e klas reist met NS Hispeed is reistijd werktijd', aldus Linda Schulte, hoofd Marketing van NS Hispeed. 'Zo zijn er stopcontacten voor je laptop of PDA, zijn er gratis Wi-Fi en catering in Thalys en heb je meer beenruimte en een groter tafeltje dan in de 2e klas. Bovendien is de trein milieuvriendelijk: op www.nshispeed.nl zien klanten in de internationale reisplanner met behulp van de EcoChecker onder andere wat de CO2-uitstoot is van de door hen gekozen reis.'

Na aankoop van een 1e klas treinticket naar Brussel (vanaf 57 euro), Parijs (vanaf 98 euro), Düsseldorf (vanaf 59 euro) of Frankfurt (vanaf 119 euro) kan men zich aanmelden op www.nshispeed.nl/zakelijk onder vermelding van de vetgedrukte 7-lettercode op het treinticket. Het abonnement op Eileen is dan vanaf de aanmelding twee maanden gratis en eindigt automatisch.


* * * * *
Noot aan de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sheila Stafleu, Adviseur PR NS Hispeed, 088 671 15 24 of e- mail: sheila.stafleu@nshispeed.nl.

Over NS Hispeed
NS Hispeed is het hogesnelheidsmerk van NS en biedt hogesnelheidsvervoer aan op internationale bestemmingen en straks ook op nationale bestemmingen. Naast de nieuwe hogesnelheidstrein vallen onder NS Hispeed ook hogesnelheidstreinen als Thalys, ICE International, Eurostar en TGV. NS Hispeed maakt deel uit van Railteam, een samenwerking tussen Europa's belangrijkste hogesnelheidsondernemingen. Railteam sluit de Europese hogesnelheidslijnen naadloos op elkaar aan.