NOVA

13-03-2009

Geen terroristisch materiaal gevonden
Tijdens huiszoekingen bij de zeven verdachten van de terreurdreiging in Amsterdam, zijn geen explosieven of terroristisch materiaal gevonden. Vijf van de zeven zijn vrijgelaten. Is er sprake van een blunder van Justitie? En wie pleegde het mysterieuze telefoontje vanuit Brussel?

FNV wil voorjaarsoverleg
De FNV vindt dat het kabinet te traag is en veel sneller met maatregelen moet komen voor economisch herstel. In een demonstratie vandaag spoorden FNV-leden het kabinet aan tot actie. In de studio is Agnes Jongerius.

Nieuw (en alleen) op de site:
Kretschmer psychiatrisch patiënt
Tim Kretschmer, de 17-jarige scholier die woensdag een bloedbad aanrichtte op een school in Winnenden, was depressief en stond onder psychiatrische behandeling. Hij bracht uren door met het spelen van gewelddadige videogames. Een dag na het bloedbad rouwt Winnenden.

Kunst kopen in crisistijd?
Op de 22ste Tefaf, de internationale kunst- en antiekbeurs in Maastricht, staat het St. Paulus Hospitaal van Van Gogh voor 25 miljoen euro te koop. De grote vraag is of in tijden van crisis er nog kopers zijn voor kunst en antiek.

Presentatie: Clairy Polak

Nederland ontkomen aan terroristische aanslag

De onderhandelingen tussen de coalitiepartners over de aanpak van de crisis, duren veel te lang. Er gaat kostbare tijd verloren en mijn vertrouwen in dit kabinet slinkt. OP TV
NOVA / Den Haag Vandaag
Nederland 2
Ma t/m do: 22.15-22.45
Vrijdag: 22.15-22.55
Zaterdag: 22.10-22.30
Herhaling na middernacht