Ingezonden persbericht


Speciale openingsactie bij 'nieuwe' C&A Bussum
Kledingadvies van Dyanne Beekman in vernieuwde C&A Bussum

Bussum, vrijdag 13 maart 2009 ­ In het kader van de heropening van het vernieuwde C&A filiaal in Bussum gaf Dyanne Beekman vandaag spiegelbeeldtrainingen aan C&A-klanten.

Dyanne Beekman vroeg klanten een paar minuten voor de spiegel plaats te nemen. Samen met de klant bekeek Dyanne het figuur en de kledingstijl. Ze liet met een aantal simpele kledingtips en basics zien hoe je sterke punten kunt accentueren en minder sterke kanten verhullen. Daarnaast gaf ze een aantal kledingstukken uit haar nieuwe collectie weg, die exclusief te koop is bij C&A.

C&A Bussum onderscheidt zich met een nieuw en modern interieur. Lichte en opvallende frisse kleuren zorgen voor een zeer eigentijds gezicht. Het filiaal is overzichtelijk ingericht, zodat iedereen gemakkelijk zijn weg kan vinden. Natuurlijk is veel aandacht besteed aan een optimale presentatie van de C&A-mode. C&A heeft een brede collectie modieuze kleding voor dames, heren en kinderen tegen zeer aantrekkelijke prijzen en wil met de restyling tegemoetkomen aan de wensen van de hedendaagse zelfbewuste klant.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht