Ingezonden persbericht


QkulleQ!

Wakker worden : een persbericht!

"Kredietcrisis wordt kredietvoordeel"

(één oplossing voor ondernemer en consument)

Crisis!

Ineens hebben we een kredietcrisis. In normale mensentaal betekent dit : let op je geld, zelfs bij een bank is het niet (altijd) veilig.

Kortom: hand op de knip en houden wat je hebt, maar met de huidige rente die minder is dan de inflatie verlies je dus met zuinig zijn koopkracht (de hoeveelheid dingen die je voor je Euro kan kopen neemt harder af dan de winst op je gespaarde euro's). Kortom, al spaar je braaf, toch verlies je. Zowel als ondernemer als consument. Dit gaan we oplossen!

De oplossing ...

Vanaf vandaag is er de recessiepas, genaamd: QkulleQ

Heel in het kort : deze gratis pas helpt de consument met bijzondere kortingen en ondernemers door het aanbieden van een gratis landelijke advertentiemogelijkheid.

Hoe dan?

Iedereen in Nederland kan zich aanmelden op www.recessiepas.nl voor de gratis pas.

Met deze pas krijg men op heel veel plaatsen en in heel veel winkels direct voordeel. Brood voor de helft van de prijs, een gratis consumptie in de kroeg, een weekendje weg voor half geld of een gratis maand sporten bij de sportschool om zo maar wat te noemen.

En ondernemers dan?

Iedere ondernemer of winkel in Nederland kan gratis deelnemen aan dit initiatief. Het enige dat we vragen is OF een aanbieding voor pashouders te maken, OF een prijs ter beschikking te stellen. Zij doen een aanbieding, wij verzorgen de promotie. Landelijk. En zelfs met een gegeven korting, stijgt de omzet in volume. Dus adverteren is echt gratis.

Prijzen

Om niet alleen de zoveelste pas te zijn die ergens korting op biedt is het pasnummer tegelijkertijd het lotnummer. Elke dag verloten we onder alle pashouders de ter beschikking gestelde prijzen van de deelnemende ondernemers! De QkulleQ pas en het lotnummer zijn gratis. Daar kan geen andere loterij tegenop.

Hoe weet ik waar ik terecht kan met de QkulleQ pas?

We werken samen met een netwerk van publicaties en reclamebureaus, ook de aandacht voor de recessiepas ruilen we af tegen reclame voor de pas en de deelnemende ondernemers.

Voor de allerlaatste aanbiedingen, nieuwtjes en uitslagen van de verlotingen kan men altijd onze website bezoeken : www.recessiepas.nl

Waar kan ik de pas bestellen:

Op www.recessiepas.nl

Wat is de catch, dit is te mooi om waar te zijn.
Die is er niet: de consument krijgt korting en een lot, de ondernemer gratis reclame en wij zijn lekker van de straat en redden de economie!