Ingezonden persbericht


Utrecht, 13 maart 2009

Rhinofly wint met WerkenbijReedBusiness.nl Publieksprijs voor Meest Aantrekkelijke Recruitmentsite 2009

Tijdens het seminar 'Succesvol Werven via Internet' is bekend gemaakt dat de Publieksprijs voor de Meest Aantrekkelijke Recruitmentsite 2009 gewonnen is door Reed Business. Dit evenement is het meest prominente evenement op het gebied van (online) recruitment en arbeidsmarktcommunicatie in Nederland.

In de afgelopen maanden zijn de kanshebbers door een vakjury van de Intelligence Group beoordeeld op aantrekkelijkheid. Hierbij werd gekeken naar in welke mate de recruitmentsite "op unieke en onderscheidende wijze het werkgeversimago positief neerzet". Vervolgens konden bezoekers via de website hun stem uitbrengen op een van de 5 genomineerden. Onder deze 5 genomineerde bevonden zich 2 websites ontwikkeld door Rhinofly, te weten WerkenbijReedBusiness.nl en WerkenBijHetRijk.nl. Beide projecten van Rhinofly scoorden uitstekend. Het voor Reed Business ontwikkelde WerkenbijReedBusiness.nl kwam als winnaar uit de bus en de tweede nominatie WerkenbijhetRijk.nl behoorde tot de beste drie.

Rene Leermakers, directeur van Human Resources bij Reed Business, is trots op de gewonnen prijs. "Fantastisch! We weten inmiddels dat vakjury's onze site uiterst positief beoordelen, maar dat het publiek daar net zo over denkt is natuurlijk iets om écht trots op te zijn!"

Over Rhinofly
Rhinofly is een creatief interactief bureau uit Utrecht gespecialiseerd in het ontwikkelen van ideeën en uitbouwen van een doelgericht concept en strategie. Wij hebben bewezen ervaring in het creëren van resultaatgerichte internetapplicaties en crossmediale campagnes met name op het gebied van online arbeidsmarktcommunicatie en eHRM oplossingen.

Rhinofly ontwikkelt voor klanten als Het Rijk, Reed Business, Nike, Natuurmonumenten, Saab, Pioneer, Politie en Wageningen Universiteit interactieve campagnes, corporate- en recruitmentsites en backoffice-applicaties. Voor een volledig beeld van Rhinofly, kijk op onze website http://www.rhinofly.nl

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Ralf Kroon op telefoonnummer 030 - 287 64 00 of rkroon@rhinofly.nl

Ralf Kroon
Hoofd Business Development