Ingezonden persbericht


InnoConcepts N.V.

PERSBERICHT Capelle aan den IJssel, 13 maart 2009

WIJZIGING RAAD VAN COMMISSARISSEN

InnoConcepts maakt bekend dat de heer Kees Lieve, partner bij Krüger & Partners Business Consultants, terug zal treden als lid van de Raad van Commissarissen bij InnoConcepts. Krüger & Partners heeft besloten de commissariaten van haar consultants te beëindigen. Krüger & Partners is van mening dat haar professionele rol als adviseur van bedrijfsleven en banken niet langer te verenigen is met het bekleden van commissariaten in het algemeen, gezien de gewijzigde maatschappelijke positie van commissarissen. De heer Lieve zal in voorkomende gevallen wel als adviseur actief betrokken blijven bij de onderneming.

Gerard Jansen Venneboer, voorzitter van de Raad van Commissarissen van InnoConcepts: "Wij bedanken Kees voor de zeer professionele en plezierige wijze waarmee hij de afgelopen jaren vorm heeft gegeven aan zijn commissariaat bij de Groep. Wij hebben begrip voor de afwegingen van zijn kantoor en zijn blij dat hij als adviseur bij de Groep betrokken zal blijven. Wij zijn ervan overtuigd dat hij ook in die rol voor de onderneming van grote waarde is."

Het ligt in de bedoeling om bij de komende Algemene Vergadering van Aandeelhouders een nieuwe kandidaat voor te stellen.