Quick Wins: Kostenbesparende maatregelen snel inzichtelijk


ICT-aanbieders bundelen krachten in Quick Wins propositie

EINDHOVEN, 20090313 -- Valid, VMware, Device, Kender Thijssen, Comsoft direct en Eurofiber lanceren vandaag een gezamenlijke propositie onder de naam Quick Wins. Quick Wins bestaan uit een Quick scan, een kort en bondig onderzoek en een presentatie met mogelijke besparingen. Door best practices te combineren worden kostenbesparende maatregelen snel inzichtelijk.

Andere tijden vragen om een andere insteek. In tijden van crisis moeten we elkaar geen vliegen afvangen, maar samenwerken om tot nieuwe oplossingen te komen. Een aantal gerenommeerde leveranciers en dienstverleners uit de ICT-sector heeft daarom de handen ineengeslagen en een propositie in de markt gezet waarmee kostenbesparende maatregelen snel inzichtelijk kunnen worden gemaakt. De propositie is op basis van no cure, no pay.

De partners in deze propositie zijn grotendeels complementair in hun dienstverlening, waardoor ze elkaar goed aanvullen. Klanten krijgen hierdoor een unieke kans om tegen een zeer lage investering een bedrijfsbreed ICT-advies in te winnen. Binnen een week krijgen zij een bondig advies over de stappen waarmee zij nog in de huidige budgetperiode geld kunnen verdienen. Quick Wins gaat zo ver dat er geen factuur wordt gestuurd als de organisatie niet aantoonbaar een veelvoud van de scankosten terugverdient. Een Quick Win is dus ook altijd een win-win.

Adviezen kunnen plaatsvinden op de volgende deelgebieden:

* Virtualisatiescan + health check
* Beheer (Managed Services)
* IT asset Management
* Storage Management
* Hardware support-contracten en break-fix
* Software Asset Management Scan
* Document Management
* Connectivity

Meer informatie over Quick Wins vindt u op www.quick-wins.nl

** EINDE PERSBERICHT **

Over Quick Wins:
Quick Wins is een doordachte, maar vrijblijvende en onafhankelijke scan om in korte tijd de IT-activiteiten van organisaties door te lichten. Geen maandenlange processen waarin het hele bedrijf binnenstebuiten wordt gekeerd, maar slechts enkele productieve dagen om vooral de belangrijke zaken helder te krijgen.

De gezamenlijke best practices van de partners in Quick Wins vormen de basis: tientallen oplossingen die hun waarde bewezen hebben voor bedrijven in alle mogelijke sectoren. Onze ervaring leert dat we het wiel zelden helemaal opnieuw hoeven uit te vinden. Slim combineren leidt veel sneller tot kostenbesparende maatregelen. Oplossingen die volledig passen in de omstandigheden en het beleid van organisaties.

Quick Wins is een gezamenlijk initiatief van een select aantal leveranciers en dienstverleners in de hoogste regionen van de IT-sector. Professionele partijen met elk een indrukwekkende staat van dienst. Vakspecialisten die hun krachten bundelen voor maximaal resultaat.

Partners in Quick Wins:

* Valid - advies, realisatie en beheer van oplossingen op het gebied van Infrastructures, Business Intelligence en Tailor-made Software (www.valid.nl)

* Kender Thijssen - verkoop, verhuur en onderhoud van ICT-apparatuur en strategisch partner voor informatie- en communicatietechnologie (www.kender-thijssen.nl)

* Device - beheer van veranderingen rondom bedrijfshardware (www.device.nl)

* Comsoft direct: Software Asset Management diensten & advies over licentie van softwarelijnen van onder meer Microsoft, Citrix, VMware, Symantec en Adobe (www.comsoft.nl)

* VMware - virtualisatie van alle oplossingen tussen desktop en datacenter (www.vmware.com)

* Eurofiber - onafhankelijke, gespecialiseerde leverancier van op glasvezel gebaseerde verbindingen (www.eurofiber.nl)





Ingezonden persbericht