Benefietbal in De Beurs van Berlage mag doorgaan

11/02/2009 16:51

Loveland Events BV

Amsterdam, 11 februari 2009. "Loveland mag haar benefietbal op zaterdag 14 maart organiseren in De Beurs van Berlage," zo besliste de rechter vorige week vrijdag na een kort geding. Oorzaak van het conflict was dat De Beurs van Berlage zich wilde onttrekken aan de schriftelijke overeenkomst met Loveland inzake het organiseren van het SAS Bal, een modern benefietgala ten gunste van Fight cancer (jongerenlabel KWF Kankerbestrijding). Loveland is uitermate verheugd en opgelucht door de beslissing van de rechter.

SAS Bal

Marianne Bal van Loveland legt uit: "SAS Bal wordt georganiseerd voor Fight cancer. Onze intentie is om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankerbestrijding. Wij doen dat door een mooi benefietgala te organiseren. Er geldt die avond een strikte dresscode ('black tie') en er komen veel live-artiesten optreden. De Beurs van Berlage is de perfecte locatie om een galabal te organiseren. Nu alles kan doorgaan, kunnen we ons eindelijk weer concentreren op de organisatie van het SAS Bal. Het wordt een bijzondere combinatie van klassiek en modern."

Het SAS bal heeft een brede muzikale programmering. Nederlandse muzikale trots Roger Happel staat met zijn band op het podium paraat om verschillende artiesten te begeleiden. Zo hebben Do en Candy Dulfer reeds toegezegd en is Loveland bezig met nog een aantal Nederlandse topartiesten te strikken. Ook zijn bijvoorbeeld WickedJazzSounds, Frank in Person & the Ultimate Five en Hardsoul (Roog en Greg van Bueren) van de partij. Natuurlijk treden er tussen de live-acts ook dj's op. Loveland zal binnenkort meer namen bekend maken.

Motivatie

De bijzondere eigenschappen, gedurfde aanpak, locatie en bovenal motivatie maken het SAS Bal een bijzonder evenement. Marnix en medeorganisator/zus Marianne zijn één van de velen die werden geconfronteerd met de ziekte kanker. Hun zusje Saskia overleed aan de gevolgen van kanker op 27-jarige leeftijd. Als eerbetoon vernoemden ze het evenement naar haar: 'SAS Bal'. Daarnaast willen Marnix en Marianne met 'SAS' een verwijzing maken naar alle overledenen die nu schitteren als sterren aan de hemel: See All Stars (SAS).

Het streven is om deze avond 50.000 euro op te halen voor Fight cancer. Dit bedrag wordt besteed aan projecten die persoonlijke en professionele begeleiding van jonge kankerpatiënten bevorderen.

Doe mee!

Voor wie het goede doel wil steunen en onder het motto 'Love life, fight cancer' tot 's nachts wil dansen, zijn er nu kaarten beschikbaar via www.sasbal.nl. Tevens is hier meer informatie te vinden over de aangeboden VIP & sponsortafels, de kunstveiling en dresscode. Ook kan iedereen op deze website zijn overleden dierbaren herdenken door een ster aan de (digitale) hemel te laten schitteren.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.sasbal.nl