Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Voorronde Dunya On Tour 2009

De deelgemeente Kralingen-Crooswijk herbergt een verborgen schat aan wereldartiesten. Ben jij daar één van en wil je laten zien wat je kunt? Join Dunya On Tour 2009 en schrijf je in voor de voorronde op zaterdag 14 maart in het Locaal Cultureel Centrum De Tamboer!

Speel jij de sterren van de hemel op de Afrikaanse timbala? Zijn jullie een waanzinnige flamencodansgroep? Ben je bedreven in de Turkse soefimuziek, de Kaapverdische morna of een andere vorm van wereldkunst? En kom je uit de deelgemeente Kralingen-Crooswijk? Dan is Dunya On Tour helemaal iets voor jou!

Inschrijven via Dunya website

Op zaterdag 14 maart kun je in het Locaal Cultureel Centrum De Tamboer aan de Pijperstraat 37 laten zien wat je kunt! Lees de voorwaarden goed door op www.dunya.nl en schrijf je in. Uit alle inschrijvingen kiest een jury de deelnemers voor de voorrondes in deelgemeenten Kralingen-Crooswijk, Hoogvliet, Feijenoord, Charlois en IJsselmonde. De artiesten die deelnemen aan de voorrondes worden beoordeeld door een vakkundige jury, die bepaalt welke winnaars doorstoten naar de halve finale, het workshoptraject, de tour (op zondag 10 mei in Kralingen-Crooswijk) en eventueel het Dunya Festival op zondag 31 mei.

Moedig jij liever aan?

Vind jij het leuker om je wijkgenoten aan te moedigen en wil je niet zelf het podium op? Dat kan natuurlijk ook! Kom dan op zaterdag 14 maart naar de voorronde van Dunya On Tour in Kralingen-Crooswijk. De show begint om 19.30 uur in De Tamboer aan de Pijperstraat 37. De entree bedraagt drie euro per persoon.