Gemeente Deurne


Open dagen cultuurcentrum Martien van Doorne

Open dagen poster
Tijdens de open dagen op zaterdag 14 en zondag 15 maart zet cultuurcentrum Martien van Doorne zijn deuren wagenwijd open voor alle inwoners van Deurne en omstreken. Op zaterdag is er een programma van 12.00 tot 00.30 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Onder het motto Kijk, luister, beleef en geniet kan iedereen kennismaken met de uitgebreide mogelijkheden van dit prachtige gebouw aan Martinetplein
1. Meer informatie
Veelzijdig programma
Cultuurcentrum Martien van Doorne presenteert zich samen met Koninklijke Harmonie Deurne (KHD) en Regionaal Instituut voor Cultuur- en Kunsteducatie (Rick) tijdens deze open dagen. Dit gebeurt met een veelzijdig en bijzonder programma dat bol staat van de meest uiteenlopende activiteiten voor jong en oud.

In cultuurcentrum Martien van Doorne belooft het met meer dan vijftig verschillende lokale en nationale acts een weekend vol spektakel te worden. Dans, muziek, film, theater en cabaret zullen elkaar omarmen. Zo zijn er optredens van onder andere KUS, XQSME, Mark van de Veerdonk, Marjolein Teepen samen met KHD, Blue Note Combo en Simon Vinkenoog. Bovendien heeft het cultuurcentrum met de prachtige film Oorlogswinter en de recent verschenen komische animatiefilm Bolt twee echte publiekstrekkers.
Ook de lokale cultuurmakers geven acte de présence. Op het programma staan onder andere Deurnes Gemengd Koor, Vrije Tijdsorkest, Showdansgroep Enjoy, kinderkoor De Peelrakkertjes, Zanggroep Chanterelle, Dédé Danceballet, Mangs Masker Theater/ DESTAT, Wereldmuziekkoor Makandra, PROVA en de Hosbengels. Op zondag is er bovendien de gelegenheid om in Grandcafé De Toegift te genieten van een heerlijk cultuurontbijt. Voor dit ontbijt zijn kaarten à 7,50 te verkrijgen bij het cultuurcentrum.

Rick en Koninklijke Harmonie Deurne hebben voor de open dagen ook een uitgebreid programma samengesteld. Docenten en leerlingen van Rick verzorgen beide dagen een diversiteit aan optredens. Koninklijke Harmonie Deurne staat geprogrammeerd in allerlei combinaties, zoals het Groot Orkest, het Jeugdorkest, het Jeugdensemble en de Slagwerkgroep.

Vrije inloop
Iedereen kan tijdens de open dagen vrij inlopen. Voor een aantal voorstellingen zijn wel toegangskaarten nodig. Deze zijn gratis verkrijgbaar bij de bibliotheek en cultuurcentrum Martien van Doorne. De volledige programmering van de open dagen met alle tijden en locaties staat op: www.cultureelcentrumdeurne.nl en op deze site.

Gemeente Deurne | Postbus 3, 5750 AA, Deurne | Markt 1, 5751 BE, Deurne | Tel. 0493 387 711 | info@deurne.nl | openingstijden