Partij van de Arbeid

Congres: meld u nu aan!


27-02-2009 02:27

Op zaterdag 14 en 15 maart vindt het congres plaats in Utrecht. Een bijzonder congres. Niet alleen door onderwerpen als de resolutie integratie en de kandidatenlijst voor de Europese verkiezingen, maar zeker ook omdat dit het eerste echte ledencongres van de PvdA is, met stemrecht voor de leden. Meld u dus nu aan!

Aanmelden
Wij verzoeken u te reserveren via de telefonische reserveerlijn van de PvdA: 0900-9553 en kies daarna voor optie 3. Voor aanmelding heeft u het nummer van deze bijeenkomst nodig. Voor de congresdag op zaterdag
14 maart is dit 5627 en voor zondag 15 maart is dit 5628.

Het is voor de organisatie noodzakelijk dat wanneer u beide dagen wilt komen, u zich apart voor de zaterdag en de zondag aanmeldt. Dit kan in één telefoontje naar onze reserveringslijn. Via beide reserveringsnummers kunt u zich ook voor de andere dag aanmelden via de optie 'wilt u nog een reservering doen?' aan het eind van het bandje.

Houd uw relatienummer en postcode bij de hand. Als u geen relatienummer heeft, wordt u doorverbonden met een medewerker van de PvdA bij wie u zich kunt aanmelden. Introducés dienen apart aangemeld te worden.