Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

THE CITY:
DEZE SPIN-OFF VAN THE HILLS NEEMT JE MEE NAAR HIP & HAPPENING NEW YORK CITY!

VANAF ZATERDAG 14 MAART OP MTV

Amsterdam, 25 februari 2009

The Hills-fans opgelet! Vanaf zaterdag 14 maart is de nieuwe serie The City te zien op MTV. In deze spin-off van The Hills maakt Whitney Port de overstap van Los Angeles naar New York. Een nieuwe carrière, nieuwe vrienden, een heerlijke nieuwe liefde en vooral heel veel nieuwe indrukken in the city that never sleeps!

Whitney is op dit moment nog te zien in de succesvolle reality-soap The Hills. Samen met vriendin en collega Lauren Conrad werkte ze in eerste instantie bij het modeblad Teen Vogue en nu zijn ze beiden werkzaam bij People's Revolution. Maar, tijden veranderen. Whitney reist vanwege haar werk veel heen en weer naar New York en ze verliest al snel haar hart aan deze stad. Als ze dan ook nog eens baan krijgt aangeboden bij het alom bekende modehuis Diane von Furstenberg ligt de keuze voor de hand. Deze kans kan Whitney niet laten schieten en ze besluit haar vertrouwde leventje achter zich te laten voor een nieuw leven in New York!

Whitney wordt omringd door haar nieuwe collega's bij Diane von Furstenberg, Erin - een vriendin die Whitney nog kent van vroeger - en haar nieuwe liefde Jay, maar komt er al snel achter dat ze helaas niet iedereen kan vertrouwen. Ook loopt ze het risico zomaar alles kwijt te raken waarvoor ze jarenlang hard heeft gewerkt.

The City: Een heerlijke serie waarbij je alle inspiratie opdoet voor een nieuwe look, je gelijk een enkeltje New York wil boeken om de sfeer op te snuiven en stiekem alle afleveringen achter elkaar zou willen zien, omdat je er maar niet genoeg van kunt krijgen!

Vanaf 14 maart iedere zaterdag om 18.10 uur bij MTV (hh op zaterdag om 10.40 uur en zondag om 20.00 uur)


- EINDE BERICHT -