Gemeente Moerdijk


03-03-2009: Open dag brandweer

Op zaterdag 14 maart is het weer tijd voor de jaarlijks terugkerende open dag van de brandweer. Vanaf 10.00 uur tot 14.30 uur geeft de brandweer demonstraties en zijn er tal van activiteiten waaraan u kunt meedoen.

De demonstraties vinden op de volgende locaties plaats; Fijnaart Langeweg
Klundert Molenstraat
Moerdijk Grintweg / Julianastraat Standdaarbuiten Molendijk achter de kazerne Willemstad Fort De Hel
Zevenbergen Kristallaan

Ook de jeugdbrandweer is van de partij. Zij rijden in nieuwe tankautospuiten de gemeente rond en ondersteunen de posten tijdens de demonstraties.

De open dag staat in het teken van de wervingsactie. De brandweer gaat intensief aan de slag om nieuwe leden te werven.Het werven van nieuwe leden is nodig, omdat er een tekort aan vrijwilligers is. Vooral overdag is het moeilijk voor de brandweer om aan mankrachten te komen. Door het organiseren van de open dag, wil de brandweer de wervingsactie onder de aandacht brengen bij u als inwoner van de gemeente Moerdijk.
Heeft u belangstelling en wilt u zich eventueel aanmelden als vrijwilliger, dan kunt u op 14 maart tussen 10.00 en 14.30 uur terecht bij bovenstaande locaties in de gemeente Moerdijk. Bent u verhinderd om naar de open dag te komen maar u heeft toch belangstelling? Neemt u dan contact op met Carla Lamers 0168 373600 of carla.lamers@moerdijk.nl