'Hobbykabouter' Johan Vlemminckx te gast op Kaarten- én Scrapdagen

13/03/2009 09:10

De Beursorganisatie BV

Hobbykabouter Johan Vlemminckx brengt zaterdag een bezoek aan Brabanthallen

's-Hertogenbosch. Hier vinden de Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen plaats. Zijn nieuwe single 'Hobbykabouter' past perfect bij het creatieve spektakel waar duizenden hobbyisten samenkomen. De drukte op de eerste beursdag bewijst dat kaarten maken en scrappen nog steeds ongekend populaire hobby's zijn. De Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen duren nog tot en met 14 maart.

Hobbykabouter

In 2007 bracht Johan Vlemminckx voor het eerst een bezoek aan de Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen. Hij ging toen aan de slag met het grootste geboortekaartje ooit voor het koninklijk huis. Sindsdien voelt Johan zich wel thuis in de hobbybranche en nu komt hij met een nieuwe single 'De Hobbykabouter'. Tijdens de laatste beursdag is Johan aanwezig om een aantal exemplaren van zijn nieuwe plaatje uit te delen. Kinderen kunnen 's ochtends met de Hobbykabouter knutselen en bezoekers kunnen de gehele dag een praatje met hem maken.

Volop workshops en demonstraties

De Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen trekken jaarlijks duizenden hobbyisten. De beurs met vrolijke verkoopkramen, is een dagje uit vol creativiteit en gezelligheid. Bezoekers kunnen inspiratie opdoen via demonstraties en direct aan de slag tijdens de workshops. Voor kinderen zijn er gratis workshops.

Kaartenwedstrijd: laat zieke kinderen dromen

Tijdens de beursdagen worden ook de zelfgemaakte kaarten van de kaartenwedstrijd tentoongesteld. Deze kaartenwedstrijd voor zieke kinderen, een initiatief van de organisatie van de Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen, is een groot succes. Honderden fanatieke kaartenmakers en scrappers werkten mee aan 'een collecte' in de vorm van zelfgemaakte kaarten. Stichting De Regenboogboom bezorgt deze kaarten bij langdurig zieke kinderen in ziekenhuizen en instellingen in heel Nederland.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.knotsgekkekaartendagen.nl