Politie Gelderland-Zuid

Gewonden bij kop-staartbotsing

Nijmegen, 14-03-2009 o Vrijdagmiddag rond 15.00 uur raakten vier autos betrokken bij een aanrijding op Neerbosscheweg in Nijmegen. Hierbij raakten drie personen gewond.

Een 62-jarige man uit Druten reed op de Neerbosscheweg uit de richting van de Ijpenbroekweg. De autos voor hem moesten stoppen, maar het lukte de man niet om zijn auto op tijd tot stilstand te brengen, waardoor hij op de auto voor hem botste. Hierdoor botste achtereenvolgens de twee autos voor hem ook op hun voorganger, waardoor er uiteindelijk vier voertuigen betrokken waren bij het ongeluk.

Auto openknippen

De auto die direct door de 62-jarige man werd geraakt was dusdanig beschadigd, dat de 36-jarige man uit Wijchen en zijn bijrijder, een 23-jarige man uit Nijmegen beklemd kwamen te zitten in de auto. De brandweer heeft deze auto open moeten knippen om ze te bevrijden. De mannen zijn met nekletsel naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en het UMC Radboud overgebracht. Ook de 62-jarige bestuurder is met klachten naar het UMC Radboud overgebracht. Alle drie de mannen zijn in de loop van de dag weer uit het ziekenhuis ontslagen.

(15)

Laatst gewijzigd 14-03-2009 13:28 | © Regio Gelderland-Zuid |