Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom , 14-03-2009

Twee aanhoudingen voor verkopen nepgoud

OUD GASTEL: De politie zag vrijdagochtend op een parkeerplaats twee vrouwen lopen die ogenschijnlijk iets te koop aanboden bij chauffeurs. Bij controle bleken de vrouwen nepgoud te verkopen. De 33-jarige en de 28-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats met de Roemeense nationaliteit zijn aangehouden en verhoord. De goederen zijn in beslag genomen. De verdachten hebben een boete gekregen in overleg met het OM.

Vijf aanhoudingen in uitgaanscentrum

ROOSENDAAL: De politie hield zaterdag rond 03.30 uur een 19-jarige man uit Roosendaal aan. Hij zou tijdens een ruzie een 20-jarige man uit Roosendaal twee kopstoten hebben gegeven. Van de 19-jarige man is aangifte opgenomen. Hij liep een bloedende en gezwollen neus op. De 20-jarige man is zaterdagochtend na verhoor in vrijheid gesteld.

Rond 03.30 uur is een man aangehouden voor mishandeling van een 20-jarige vrouw uit Roosendaal. Er zou onenigheid zijn ontstaan in een horecagelegenheid, waarna de 25-jarige verdachte uit Roosendaal de vrouw zou hebben geslagen. De politie nam aangifte op van de vrouw, die licht letsel overhield aan de klap.

Even na 04.00 uur hield de politie een 21-jarige man uit Roosendaal aan. Hij gedroeg zich eerde baldadig en werd gevorderd het centrum te verlaten. Later werd de man weer aangetroffen in het centrum en hij is aangehouden.

Even na 04.00 uur zag de politie twee mannen vechten op de
Molenstraat. Beide mannen, een 25-jarige man uit Oudenbosch en een 25-jarige man uit Roosendaal zijn aangehouden. De man uit Roosendaal werd na bekijken van camerabeelden in vrijheid gesteld. Hij verklaarde uit het niets te zijn aangevallen. De andere verdachte is met een bekeuring in vrijheid gesteld.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 14-03-2009 15:25 | © Regio Midden en West Brabant |