Politie Zeeland


---


W-532-2009 Aanhouding na achtervolging, Middelburg
Zaterdagmiddag ribd 12.30 uur heeft politie Zeeland, na een achtervolging door Vlissingen, Oost-Souburg en Middelburg een 34-jarige man uit Middelburg aangehouden.
De politie ging de man zaterdagochtend in de gemeente Vlissingen aanhouden in verband met een bedreiging (in de relationele sfeer), die afgelopen week plaatsvond.

Toen de man in de gaten kreeg dat de politie hem wilde aanhouden ging hij er met de auto vandoor.

Na een achtervolging door Vlissingen, Oost-Souburg en Middelburg stopte de man in de Edelstenenbuurt en vluchtte een woning in. Hier werd hij kort daarop aangehouden.

O-533-2009 Eenzijdig ongeval, Dreischor
Vrijdagavond rond 22.40 uur vond er op de Zuiddijk in Dreischor een eenzijdig ongeval plaats.
Een 25-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Zuiddijk komende uit de richting van Nieuwerkerk en gaande in de richting van Dreischor.
In een bocht naar links vloog hij, vermoedelijk door een te hoge snelheid uit de bocht, sloeg meerdere malen over de kop en kwam in de berm tot stilstand.
De man raakte niet gewond, zijn auto raakte totaal vernield.

Z-534-2009 Rijden onder invloed, Axel
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.35 uur is een 56-jarige automobilist uit Axel gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,7 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt, zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 7 uur.





Politie Zeeland