Ingezonden persbericht


Boekaankondiging: De glamour van een Gooische vrouw - Linda de Mol

In de Boekenweek verschijnt
De glamour van een gooische vrouw
een ongeautoriseerde biografie van Linda de Mol

Reinhard Bauer tracht in deze ongeautoriseerde biografie het geheim te ontraadselen van Linda's intrigerende internationale successtory. Een poging tot duiding van het mysterie achter de polderglamour van een Gooische vrouw.

DUIZEND LINDA'S KRIJGEN GRATIS BOEK

Vanaf 14 maart kunnen naamgenoten van Linda bij de deelnemende boekwinkels GRATIS een exemplaar ophalen van deze biografie. Als je ook Linda heet hoef je alleen even een geldig legitimatiebewijs te tonen en dan krijg je - zolang de voorraad strekt - een exemplaar uitgereikt. Uiteraard, maximaal één exemplaar per Linda.

Linda de Mol maakt een zware periode door als kort na elkaar de tv-zender van broer John ten onder gaat en levenspartner Sander Vahle haar verlaat. De media buitelen over Linda heen om de impasse in het leven van 's Neerlands meest succesvolle tv-vrouw, Lindagate, te verklaren. Maar Linda worstelt zich, als altijd, een weg naar boven. Ze blijft niet lang single. Haar tv-shows zijn nog steeds een hit. Wat drijft dit veerkrachtige multitalent? Wat maakt Linda tot zo'n populaire quizmaster, zo'n verdienstelijke actrice? Vrijwel alles wat ze aanraakt wordt goud. Na haar triomfen bij de TROS in de jaren tachtig verovert ze schijnbaar moeiteloos ook de adoratie van het Duitse tv-publiek. Inmiddels is ze tevens een verdienstelijk bladenmaker en de door haar bedachte dramaserie Gooische Vrouwen behaalt hoge kijkcijfers.

LINDA DE MOL: de glamour van een Gooische vrouw is een uitgave van Uitgeverij Van Praag (www.uvp.nl), waar eerder ook spraakmakende biografieën verschenen van Sylvia Millecam en Bettine Vriesekoop.