Protestantse Kerk in Nederland


Benefiet concert Hoogeveen

za 14 maart 2009

Zaterdag 14 maart organiseert de diaconie van de Goede Herderkerk in Hoogeveen een benefietconcert voor hun project 'Een weg voor Perisor' Hieraan zullen meewerken: Het Steenwijker mannenkoor o.l.v. van Margje Dijkstra, Het bekende duo organist Ronald Knol en pianist Harold Kooi, en de living Lord singers uit Diever o.l.v. Carola de jong-Tavenier. Kortom het belooft een prachtige avond te worden.

Tijdens de pauze zullen beelden vertoont worden van Perisor. Dit dorp in Noord Roemenie ligt midden in de heuvels op 750 mtr. hoogte en twaalf kilometer van de verharde weg. Van deze weg verkeert ongeveer zes kilometer in erbarmelijke staat. Dit zorgt ervoor dat het dorp in de regenperiodes bijna onbereikbaar is. Ook binnen het dorp zijn de wegen erg slecht hetgeen het leven van de mensen extra bemoeilijkt. Daarom heeft de diaconie van de Goede Herderkerk zich ten doel gesteld om samen met de bevolking van Perisor hier verandering in te brengen. De opbrengst van dit concert zal daarom volledig ten goede komen aan de wegverbetering in Perisor.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.goedeherderkerk.nl Aanvang van het concert is acht uur; vanaf zeven uur is de kerk open. Kaartverkoop bij de ingang van de kerk (Middenweg 14 te Hoogeveen). De entree bedraagt ¤ 8, = p.p. inclusief koffie.