Drie genomineerden voor beste bed & breakfast van Nederland 2009


BLADEL, 20090217 -- Op 14 maart 2009 wordt tijdens de internationale Bed & Breakfast beurs (B&B Expo) in Brussel op feestelijke wijze het beste bed & breakfast van Nederland 2009 bekendgemaakt. De genomineerden zijn: Gastenverblijf Huize Nijhof in Aalten (Gelderland), Bed & Breakfast La Belle Meuse in Well (Limburg) en La Gourmandise in Bemelen (Limburg). Vorig jaar ging La Belle Meuse in Well er met de titel vandoor. Op 14 maart om 13.00 uur zal blijken welk bed & breakfast zich in 2009 het beste van Nederland mag noemen.

Classificatie
De drie genomineerden zijn gekozen op basis van de puntentelling in de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie en de beoordelingen (reviews) van de gasten. De prijs wordt uitgereikt door Bed & Breakfast Nederland, de stichting die verantwoordelijk is voor de uitvoering van het classificatiesysteem voor de B&B-branche. Alle geclassificeerde B&B's zijn door één van de zeventig onafhankelijke mystery guests bezocht. De kwaliteit van de B&B's wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen. De deelnemers voldoen aan alle kwaliteitsnormen en bieden daarnaast een uitmuntende gastvrijheid. Meer informatie over de Bed & Breakfast Classificatie vindt u op www.bedandbreakfastclassificatie.nl

Gratis weekend
De genomineerde B&B's zullen op zaterdag 14 en zondag 15 maart aanwezig zijn in de stand van Bed & Breakfast Nederland op de B&B Expo in Brussel. Standbezoekers maken kans op een gratis weekend bij één van genomineerde B&B's. Bovendien deelt de organisatie gratis boeken uit over Bed & Breakfast in Nederland. Bezoekers kunnen op www.bedandbreakfast.nl een bon downloaden om met korting de B&B Expo te bezoeken. Meer informatie over de Bed & Breakfast beurs vindt u op www.bbexpo.be.