MUZIEKVERENIGING PATIENTIA VINCIT OMNIA,
Rembrandtlaan 9, 3761 AG, Soest
Telefoon: 035-60 222 68

22 februari 2009

PERSBERICHT

Big Band Blow organiseert "BLOWN-2-PIECES"
Tweede editie van geslaagde "Big Band's Night in Town"

Op zaterdagavond 14 maart gaat het dak er af aan de Rembrandtlaan 9. Onder de noemer "BLOWN-2-PIECES" organiseert de Big Band Blow van Muziekvereniging PVO voor de tweede keer "Big Band's Night in Town". Dit jaar zijn er twee supersolisten uitgenodigd om er een swingende avond van te maken. De zangeres Anne-marie Blink en saxofonist Semmy Prinsen. Aanvang: 20.00 uur.

Publieks-Cultuurprijs
Veertien knallende blazers, een spetterende ritmesectie, en twee kanjers van lokale solisten. Zet hier een overenthousiaste dirigent voor, en je hebt het recept van de Big Band's Night in Town, in 2007 voor het eerst georganiseerd onder de noemer "van Basie tot Borsato". Mede dankzij dit concert heeft de Soester Big Band Blow, onderdeel van muziekvereniging PVO, de Publieks-Cultuurprijs 2007 gewonnen. Het heeft even geduurd, maar het vervolg van dit concert is in de maak.

Solisten
Anne-Marie Blink zingt alles waar ziel in zit. Van Franse Chansons, Argentijnse tango's en Hongaarse zigeunermuziek tot nummers van Shirley Bassey, alles zingt zij met verve. De tweede solist is Semmy Prinsen op tenor saxofoon. Hij is een jazzkanon van de eerste orde. Al jarenlang is hij actief met combo's als "Perron 5B" en "Ottomania".

Gratis entree
Net als in 2007 belooft deze avond een geweldig feest te worden. Iedereen is van harte uitgenodigd in het PVO-gebouw aan de Rembrandtlaan in Soest. U kunt zich aanmelden via bigbandblow@pvosoest.nl. Meer informatie over de Big Band en PVO is te vinden op de geheel vernieuwde website van Muziekvereniging PVO: www.pvosoest.nl.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:
Peter Keereweer; tel. 033-45 524 14, coördinator Big Band Blow


-----------------------

110 jaar

---- --