Medisch Centrum Alkmaar

publicatiedatum: 26 februari 2009

lotgenotencontact voor hart- en vaatpatiënten: inspanning en sport

Patiëntenvereniging De Hart & Vaatgroep (voorheen Hartezorg) organiseert samen met Medisch Centrum Alkmaar (MCA) op zaterdag 14 maart a.s. een lotgenotencontact over 'inspanning en sport' voor hart- en vaatpatiënten en hun naasten. De bijeenkomst vindt plaats in de Pieter van Foreestzaal (huisadres 015) van het MCA, ingang Metiusgracht, van 10.00 tot 12.00 uur.

programma
Dit lotgenotencontact verzorgt Martin Voebel, fysiotherapeut revalidatie MCA, een presentatie over inspanning en sport in relatie tot hart- en vaatklachten. Wat is het belang? Wat doet het met je lichaam? Wat zijn de mogelijkheden in relatie tot de klachten? Tot hoever kun je gaan en wat is verantwoord? Ten slotte vertelt hij over sportvoorzieningen voor hart- en vaatpatiënten. Naar aanleiding van de presentatie kunnen ervaringen worden uitgewisseld en is er gelegenheid om vragen te stellen.

aanmelden
De toegang is gratis. Voor het bijwonen van deze ochtend is het noodzakelijk dat men zich van tevoren aanmeldt bij de balie van patiëntenvoorlichting (huisnummer 037), telefoon (072) 548 35 00.

contactpersoon: afdeling marketing & communicatie