Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 9 maart 2009

Den Haag FM presentator zoekt Beugelbekkies

*Zaterdag 14 maart en zondag 15 maart van 11.00 ­ 12.00 uur staat het programma TotallyKidz op Den Haag FM 92.0, het lokale radiostation van Den Haag, in het teken van "De Beugel". Waar komt de beugel vandaan, en welke sterren hadden een beugel?* *Steeds meer kinderen krijgen een beugel, en ook presentator Luuk Wessels zal zich deze week toevoegen aan de groep "Beugelbekkies"*

**Het gezegde "Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden" gaat hier wel op. Een beugel is niet altijd een pretje. Veel kinderen worden nog steeds gepest om het dragen van een beugel. De lippen schuren open. De band zit in de weg. Praten gaat moeilijk. Het poetsen van de tanden vraagt meer zorgvuldigheid....

In het programma gaat Luuk in op vragen als wat je wel mag eten en wat niet? Wat vind je ervan dat zoveel kinderen een beugel dragen? Heb je er zelf een gedragen? Ben jij gepest? Wat deed je er tegen? Vind je dat de ziektekostenverzekeraar voor een beugel moet betalen? Laat van je horen, zowel kids als vaders en moeders.

Mail naar studio@denhaagfm.com of kom naar de studio in de Haagsche Bluf om Luuk met beugel te bewonderen.

Op werkdagen van 07.00 tot 19.00 uur komen alle Den Haag FM programma's live uit de 'etalagestudio' in winkelgebied Haagsche Bluf in het centrum van Den Haag. Voorbijgangers kunnen daar ook 'radio kijken'. Het station is ook 24 uur per dag live via internet te beluisteren: www.denhaagfm.com.

*
*Den Haag FM is net als Den Haag TV, de kabelradiokanalen Den Haag Totaal en Den Haag FM 95.9 en het radiostation voor jongeren FunX onderdeel van Stadsomroep Den Haag.

/////



Ingezonden persbericht