Line up Sensation België bekend

22/12/2008 15:54

ID & T

14 Maart 2009, 17.000 bezoekers zullen een fantastische avond beleven op de Belgische editie van Sensation. Sensation is erg fier om de line up te kunnen aankondigen; 6 van de grootste DJ's ter wereld zullen, naast het wervelend spektakel, voor muzikale hoogtepunten zorgen.

- TOM LECLERCQ & BARRY FORE

- DR. LEKTROLUV

- MARTIN SOLVEIG

- MEGAMIX

- ERIC PRYDZ

- ARMIN VAN BUUREN

- TOCADISCO

Multimedia News Release: http://www.prnewswire.com/mnr/id-t/36053/

TOM LECLERCQ & BARRY FORE

Gedurende de laatste vijf jaar spelen Tom Leclercq en Barry Fore elke zaterdag back to back in Versuz, de topclub in Hasselt. Ze hebben hun sexy, cool, groovy en no nonsense stijl ook al laten weerklinken op topevenementen zoals Tomorrowland en op exclusieve gigs. Met de positieve vibes die in alle richtingen stromen, en dankzij het volgen van het motto van Versuz, 'The hidden language of the soul', zullen Tom Leclercq en Barry Fore er voor zorgen dat de Belgische editie van Sensation 2009 er één wordt om nooit te vergeten.

DR. LEKTROLUV

Het is altijd de bedoeling geweest van Dr. Lektroluv om iedereen samen aan het feesten te brengen: niet zomaar je ding staan doen en je niets aantrekken van wat het publiek ervan vindt, maar samen feesten. Interactie! Met zijn toewijding om elke plaat tot zijn recht te laten komen en ervoor zorgen dat je het publiek van het begin tot het einde kan boeien, zal Dr. Lektroluv er zeker in slagen om het feest te laten exploderen voor de ogen van zijn thuis publiek.

MARTIN SOLVEIG

Martin Sovleig heeft al sinds enige tijd faam gekregen als Franse en international DJ en met elke nieuwe release doet hij zijn naam nog meer eer aan. Zijn eclectische muzikale smaak vertoont duidelijk invloeden van Prince, Micheal Jackson, Kurt Cobain, - die hij allemaal perfect weet te mixen. Op 21 jarige leeftijd startte Solveig zijn eigen label, 'Mixture', hij verkocht al snel 10 000 exemplaren van zijn eerste release. Een Europese tour was uiteraard het logische gevolg van zijn succes.

Met zijn laatste album 'C'est La Vie' heeft hij kunnen zorgen voor een waardige opvolger van 'Rocking Music' en 'Hedonist'. En nu hij ook een gouden plaat in de wacht heeft kunnen slepen, zal hij zeker en vast knallen op Hasselt's eerste Sensation.

ERIC PRYDZ

Eric Prydz is een van de hotste producers van het moment dankzij een bombardement van ijzersterke releases. Naambekendheid verwierf hij dankzij de kassuccessen 'Call On Me' en 'Proper Education'. Prydz heeft het allemaal mooi voor elkaar: zijn labels Mouseville, Pryda en Pryda friends zorgen voor de beste 'underground' hits, terwijl zijn herfst release 'Pjanoo' nu al wereldwijd als de grootse dancehit van 2008 wordt beschouwd. Begin 2009 zal hij nog touren in Australië en Nieuw Zeeland om daarna zijn speciale magie te verspreiden op Sensation in België.

ARMIN VAN BUUREN

Nog maar juist 31 en Armin van Buuren is al voor de tweede keer op rij gekroond tot beste Dj ter wereld in de prestigieuze DJ Top 100 poll - wereldwijd gekozen door meer dan 350 000 mensen voor zijn prachtige prestaties als DJ en producer over de voorbije 10 jaar.

's Werelds nummer 1 DJ is slechts één van zijn vele prestaties, maar de drijvende kracht achter zijn succes is zijn diepe passie voor dance muziek.

Armin is een toegewijde trance lover, maar zal zich daarom niet toespitsen op dit ene muziekgenre: "Met trance kan je veel kanten uit, omdat je hierin zowel electro, minimal als elke andere stijl kan in opnemen. Whatever it likes!" Armin heeft al als headliner gestaan op Tomorrowland, Dance Valley, Mysteryland, Coachella, Beats In Brazil, Trance Energy, Summer Days - en nu ook op Sensation in België.

TOCADISCO

Tocadisco zal zich een weg banen vanuit Keulen naar Hasselt om er een stevige set neer te zetten op Sensation. Vanuit zijn thuisbasis begon hij reeds op zeer jonge leeftijd met zijn muzikale carrière en koos hij ervoor om van zijn passie zijn beroep te maken. Hij volgde zijn eigen motto en binnen zeer korte tijd leerde de studio 'wizard' hoe hij zelf platen moest maken en opnemen, met als mooi resultaat zijn album 'Solo' waarvan enkele tracks zoals Better Begin, Streetgirls en Morumbi ons allen zeer gekend zijn. Maar het is de interactie met het publiek en gevoel om live te spelen, dat Tocadisco echt stimuleert en hij is zeker van plan om zijn enthousiasme te tonen in België.

Persontacten:

Christophe Van den Branden

Tel: +32 3 242 44 02

E-mail : christophe@id-t.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel