RouteVision helpt bedrijven aan positief resultaat ondanks de crisis.

13/03/2009 15:56

RouteVision Benelux B.V.

Rijswijk, 13 maart 2009- Ondernemers in het MKB krijgen de helpende hand in het direct reduceren van de lopende kosten en het sterk verhogen van de productiviteit. Het resultaat wordt binnen enkele dagen bereikt. Elke organisatie met een buitendienst krijgt snelle en volledige controle op belangrijke onderdelen van de organisatie die geld kosten/opleveren.

Met de nieuwste technieken kan RouteVision zonder tussenkomst van menselijk handelen de productiviteit van de buitendienst in kaart brengen. Middels een 'state of the art' registratiesysteem wat in een voertuig gemonteerd wordt, brengt RouteVision een veelvoud van gegevens die essentieel zijn voor het optimaliseren van het bedrijfsproces in een korte en bondige vorm via het internet bij het management.

Met het zogenaamde 'Meten is Weten' principe kunnen de meeste bedrijven ook in deze tijden het hoofd boven water houden.

Aanstaande zondag 15 maart 2009, laat RouteVision in het programma Business-Class op RTL 7 zien hoe eenvoudig en zonder grote investeringen men grip krijgt op de kosten en winstgevendheid van elk bedrijf.

Routevision Benelux B.V. is gespecialiseerd in voertuigvolg -en registratiesystemen. Het hoofdkantoor van RouteVision is gevestigd in Rijswijk. Met de afdelingen: sales, leasing, operations en IT-development worden alle belangrijke processen binnenshuis gehouden. De organisatie telt 20 medewerkers en groeit sinds de oprichting in 2002 ieder jaar significant.





http://www.routevision.com