Ingezonden persbericht


REAAL NATIONALE ROLSTOELTENNISKAMPIOENSCHAPPEN JUNIOREN IN MEPPEL

Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 maart worden op de indoorbanen van TV MLTC in Meppel de REAAL Nationale Rolstoeltenniskampioenschappen Junioren (NRK Junioren) 2009 gehouden. Tegelijkertijd en op dezelfde banen wordt het rolstoeltennisranglijsttoernooi VSB fonds 12e Noordelijk Open georganiseerd.

Deelnemers

De REAAL NRK Junioren 2009 kent twee categorieën namelijk een enkel- en een dubbelspel. Zowel jongens als meisjes mogen aan deze twee categorieën deelnemen, mits ze aan de gestelde voorwaarden voldoen. Dit jaar strijden elf junioren, die geboren zijn na 1 januari 1991, om de nationale titel in beide categorieën. Op de deelnemerslijst staan bekende namen, onder wie Tom Egberink. Begin januari werd hij vierde tijdens de REAAL NRK 2009 en staat momenteel op de 33ste plaats van de ITF-ranglijst. Eind januari deden Tom Egberink, Rody de Bie en Sven Jonker mee aan de Cruyff Foundation Junior Masters in Frankrijk, waarmee het deelnemersveld dit weekend erg sterk is.

In onderstaand schema ziet u de volledige deelnemerslijst.

Naam

Woonplaats

Lars van Amstel

Huizen

Carlos Anker

Arnhem

Rody de Bie

Beusichem

Florian de Boer

Rijssen

Frank de Boer

Luttelgeest

Tom Egberink

Dalen

Marco Eggink

Westerbork

Diede de Groot

Driebrugge

Sven Jonker

Akersloot

Wesley Kok

Hengelo (Gld)

Jeroen Staman

Rijssen

Speeltijden

De wedstrijden beginnen op vrijdag 13 maart om 12.00 uur en op zaterdag en zondag om 9.00 uur. Het wedstrijdverloop is ook te volgen op www.toernooi.nl. De toegang is tijdens alle speeldagen gratis.

Noot voor redacties: