Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom , 15-03-2009

Man aangehouden na mishandeling

BERGEN OP ZOOM: De politie kreeg zaterdag rond het middaguur melding van een vechtpartij op de Parallelweg. Hier trof de politie een man aan die een andere man vast had. De man die hij vast had zou iemand hebben mishandeld die er vandoor was. De 29-jarige man uit Bergen op Zoom is aangehouden en in de politiebus gezet. Hier trapte hij meerdere malen tegen de deur van de bus, zodat deze ontzet raakte. De verdachte is in verzekering gesteld. Hij was bij aanhouding in bezit van een mes. Deze is in beslag genomen.
Het slachtoffer verklaarde al meerdere keren door de verdachte te zijn mishandeld. Vanwege persoonlijke verplichtingen zou hij later aangifte doen bij de politie.

Twee drugstoeristen aangehouden

BERGEN OP ZOOM: Politiemensen van het team Courage controleerden zaterdag een voertuig op het Sint-Catharinaplein. De inzittenden werden eerder gezien toen ze een bezoek brachten aan een coffeeshop. De 26-jarige man en 25-jarige man uit Frankrijk bleken in bezit van enkele grammen hennep. Deze zijn in beslag genomen. De twee zijn aangehouden voor verhoor en hierna in vrijheid gesteld met een proces-verbaal.

Aanhouding voor bedreiging buurman

HALSTEREN: Zaterdagavond hield de politie een 51-jarige man uit Halsteren aan voor vernieling en bedreiging van een buurman. De man zou in de Bernhardstraat een 42-jarige buurman hebben bedreigd en vernielingen hebben aangericht aan de afzetting van diens tuin. De gedupeerde deed aangifte bij de politie. Zondag is de verdachte na verhoor in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Bestuurder eindigt onderaan de dijk na ruzie

FIJNAART: Zondag gebeurde er even na 01.00 uur een ongeval op de Moerdijk. Een 34-jarige man uit Fijnaart reed hier van de dijk. De politie werd gebeld. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol en is aangehouden. Op het politiebureau is de man een ademanalyse afgenomen. Hieruit bleek een uitslag van 255 ug/l. De verdachte verklaarde dat hij en zijn vriendin op weg waren naar huis. Zijn vriendin, bestuurder van de auto, en de man kregen ruzie en de vrouw was uitgestapt. De man was kwaad weggereden en bijna direct van de dijk af gereden. Na verhoor is de bestuurder in vrijheid gesteld met een rijverbod van een uur. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. De auto is weggetakeld.

Beschonken bestuurder rijdt met lekke band

NISPEN: De politie zag zondag om 02.30 uur een auto rijden over de Essenseweg. Van de bestelauto was een band volledig van de velg, waardoor de bestuurder het voertuig niet geheel onder controle had. De 39-jarige automobilist uit Roosendaal is staande gehouden. Hij bleek onder invloed van alcohol en is aangehouden. Op het politiebureau bleek uit een ademanalyse een uitslag van 705 ug/l. Het rijbewijs van de verdachte is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 8 uur. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.


Laatst gewijzigd 15-03-2009 14:54 | © Regio Midden en West Brabant |