Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Tilburg, 15-03-2009

Vijf aanhoudingen tijdens stapavond

TILBURG: In de nacht van zaterdag op zondag zijn vijf personen aangehouden in het uitgaanscentrum.
Om 01.55 uur is een 22-jarige Tilburger aangehouden voor mishandeling van een portier na onenigheid. Van de portier is aangifte opgenomen. Om 03.15 uur is een 18-jarige man uit Hilvarenbeek aangehouden voor vechten op de openbare weg. Hij had een conflict met een uitsmijter, waarbij over en weer is geslagen. Hij is met een bekeuring in vrijheid gesteld.
Om 03.45 uur is een 19-jarige man uit Sprang-Capelle aangehouden voor vechten op de openbare weg. Hij is met een bekeuring in vrijheid gesteld.
Om 04.30 is een 27-jarige Tilburger aangehouden voor het niet voldoen aan een bevel of vordering.
Een 28-jarige Tilburger was rond 04.30 uur betrokken bij een
vechtpartij op de Heuvel. Hij sloeg bij zijn aanhouding om zich heen waardoor een strubbeling met een politieagent ontstond. De verdachte liep hierdoor een bloedlip op. Hij is na verhoor in vrijheid gesteld met een bekeuring.

Man aangehouden voor huiselijk geweld

TIL BURG: De politie hield zaterdagmiddag een 31-jarige man uit Tilburg aan voor mishandeling van zijn vriendin. De 24-jarige vrouw uit Tilburg hield een zwelling in het gezicht over aan de
mishandeling. De man zou zijn vriendin meerder malen hardhandig hebben vastgepakt en haar in het gezicht hebben geslagen. Dit gebeurde in hun eigen woning en in de woning van een familielid in Tilburg-Noord. Hier werd de verdachte uiteindelijk aangehouden, nadat buurtbewoners zagen dat de vrouw meerdere malen huilend probeerde de woning te verlaten en de man haar hardhandig naar binnen trok.
De man is in verzekering gesteld voor huiselijk geweld.

Man aangehouden voor mishandeling vriendin

TILBURG: De politie werd zaterdagmiddag aangesproken door een getuige die vertelde dat er zojuist een vrouw was geslagen in de Spoorlaan. De politie zag een vrouw lopen die aan het signalement voldeed en sprak haar aan. Ze verklaarde zojuist door haar vriend te zijn geslagen en ze had een dikke lip. De 22-jarige vrouw uit Vught wilde aangifte doen van mishandeling. Op dat moment kwam de 30-jarige vriend van de vrouw aan gelopen. Hij is aangehouden. De man bekende tijdens verhoor de vrouw te hebben geduwd, maar niet te hebben geslagen. De man is na verhoor in vrijheid gesteld.

Man aangehouden na ongeval

TILBURG: Zaterdag meldde een getuige een ongeval bij de politie. Op de Zevenheuvelenweg was een bestuurder rechtdoor over een rotonde gereden en na het ongeval weggelopen. De getuige had het vermoeden dat de man dronken was. De politie hield een 40-jarige man uit Tilburg aan als verdachte. Hij bleek zwaar onder invloed van alcohol. Uit een
ademanalyse op het politiebureau bleek een uitslag van 1220 ug/l. De man ontkende tijdens verhoor de auto te hebben bestuurd. Hij is na verhoor in vrijheid gesteld. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.